Horoz gagaladı

Güncelleme Tarihi:

Horoz gagaladı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2014 01:16

Kahe, Ömer Alp ve Yordanov’un golleriyle Tavşanlı Linyit’i kaderiyle başbaşa bırakan Denizli’de maç sonu duygusal anlar yaşandı

Haberin Devamı

STAT: Atatürk
HAKEMLER: Ferhan Kestanlıoğlu (*), Gökmen Olgaç (**), İlker Takpak (**)
GOLLER: Dk. 58 (Pen.) Kahe, Dk. 69 Ömer Alp, Dk. 90 Yordanov (Denizli)
SARI KARTLAR: Şevki, Bülent Ertuğrul, Yordanov, Janda (Denizli), Hasan, Ali Kuçik, Sakıb, Agbetu, Mehmet Besler, Abdi (T.Linyit)
TEKDEN DENİZLİSPOR: Kazım (***) - Bülent Ertuğrul (***), Ömer Alp (***), Mehmet Cansın (***), Mustafa Keçeli (***), Barış (***), Mert (***), Janda (***) (Dk. 71 Oktay ***), Yordanov (***), Şevki (***) (Dk. 60 Süleyman ***), Kahe (***) (Dk. 86 Hasan ***)
TAVŞANLI LİNYİTSPOR: Metin (*) - Hasan (*), Ersin (*), Hakan (*), Sakıb (*), Mehmet Besler (**) (Dk. 83 Soner), Lucıano (*) (Dk. 89 Kemal), Emrah (*), Agbetu (*), Özgürcan (*) (Dk. 77 Abdi *), Ali Kuçik (*)

DENİZLİSPOR, Tavşanlı Linyit’i 3-0 mağlup ederek bu sezonki en farklı galibiyetine imza attı. Yeşil-siyahlı ekip, puanını 40’a çıkarıp iyice rahatlarken, 31 puanda kalan konuk takım, son 4 haftaya ateş çemberinde girdi. Devresi golsüz biten maçın ikinci 45’inde “Horoz şov” vardı.
56’da Ersin, Kahe’yi indirdi. 2 dakika sonra kullanılabilen penaltıda, Kahe topla kaleciyi ayrı köşeye gönderdi: 1-0. 69’da Barış kesti, iyi yükselen Ömer Alp stresi bitirdi: 2-0. 90’da önce Ersin, sonra kaleci Metin’in ıskaladığı topu Yordanov boş kaleye gönderdi: 3-0. Ferah IŞIK

Forma eylemi
alkışı aldı!

Haberin Devamı

HAFTA içinde antrenman ve kamp boykotları yüzünden gergin günler geçiren Denizlispor’da, hakemin bitiş düdüğünden sonra protokol tribününün önüne gelen Denizlisporlu futbolcular, formalalarını öptükten sonra yere bırakıp alacaklarını ödemeyen yönetimi protesto etti. Taraftarlar, tüm sıkıntılara karşın 3-0’lık bir galibiyete imza atan futbolcuların bu tavrını uzun süre alkışladı.

Maç öncesi
şansızlığı

MAÇ öncesi iki takım da şanssızlık yaşadı. Isınma sırasında Denizli’den Cihan, T.Linyit’ten ise Murat Özavcı sakatlandı. İki futbolcu da kadrodan çıkarılırken, Cihan’ın yerine Şevki, Murat’ın yerine ise Emrah 11’de forma giydi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!