Hollanda’da korkunç olay

Güncelleme Tarihi:

Hollanda’da korkunç olay
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2010 00:00

Almanya’da yaşayan Nursen Erol (38), geçen 6 Şubat’ta, 10 yıldır Hollanda’daki bir MOBESE kamerası üreten bir fabrikada çalışan kardeşi Halil Erol’a ulaşamayınca, iş arkadaşlarına sordu. Arkadaşlarının kendisini 10 gündür görmediklerini, işe de gelmediğini söylemesi üzerine Erol, polise başvurarak, kardeşinin kayıp olduğunu bildirdi.

Haberin Devamı

Hollanda polisi, eşinden boşandığı öğrenilen, iki çocuk babası Halil Erol’un evinin yakınlarındaki su kanalında çuval içinde 146 gün sonra bir çift kol ve bacak buldu.

Anne babadan kan alındı
Organların bulunmasından bir kaç gün sonra da aynı yerin yakınlarında Erol’un yanmış otomobilinin bulunduğu, plakasının başka bir araca takılı olarak dolaştığı belirlendi. Aramalara rağmen baş ve gövdesine ulaşılamayan, kol ve bacakların Erol’un olabileceğinden şüphelenen Hollanda polisi DNA testine karar verdi. Erol’un Bigadiç’in Çekirdekli Köyü’nde yaşayan annesi Gülhan (57) ve babası Mehmet Erol (60) Hollanda’ya çağrıldı. Anne ve babadan alınan kan örneklerinin incelenmesi sonucu kol ve bacakların Halil Erol’un olduğu belirlendi.

Çok acılı cenaze töreni

Haberin Devamı

Erol’un kol ve bacakları Çekirdekli Köyü’nde gözyaşları arasında toprağa verildi. Anne Gülhan Erol, “Ciğerim yanıyor. Gitti evladım” derken, abla Nursel Erol, “Hollanda polisine güvenim kalmadı. sürekli bizi oyalıyorlar. Kardeşimin yakılan otomobilinin plakasının başka bir araçta takılı olduğu tespit edildi. Nasıl oluyorda bu otomobili bulamıyorlar anlamış değilim” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!