Her şey serinlemek için

Güncelleme Tarihi:

Her şey serinlemek için
Oluşturulma Tarihi: Haziran 29, 2014 02:07

TATİL için Muğla’yı tercih eden yerli ve yabancı turistler, aşırı sıcaklardan bunalınca soluğu dünyaca ünlü Turgut Şelalesi’nde aldı.

Haberin Devamı

10 dakika serinlemek isteyen turistler, yer darlığı nedeniyle 45 dakika kuyrukta beklemek zorunda kaldı. Marmaris'e 30 km uzaklıktaki şelaleye bir günde 100'ün üzerinde cip ile İngiliz, Rus, Lübnan, Hollanda, Danimarka ve Türk turist şelaleye akın edince izdiham yaşandı. Ciplere binerek şelaleye gelen bazı çarşaflı Lübnanlı turistler şelaleye girmedi ama bol bol hatıra fotoğrafı çekti, çektirdi.

Her şey serinlemek için

Uyarıya aldırmadılar

İngiltere'den tatile gelen Mc Rayn Solliver, "Koyları geziyorduk birkaç yerde denize girdik, ancak bugün deniz de çok sıcaktı. Rehberimiz bizi serinlememiz için buraya getirdi. Biraz sırada bekledik ama sonunda isteğimize ulaştık, şelalenin buz gibi sularında serinlemek unutulmaz bir andı” dedi.

Haberin Devamı

Türkçe ve İngilizce 'Atlamak yasaktır' yazılı dev uyarı levhasına aldırmayan bazı turistler ise 5 metre yüksekten doğal küçük havuza atladı. Apple Travel Jeep Safari şirketinin rehberi Erol Kaplan de “Bu yıl da turistlerin safariye ilgisi çok büyük. Her yıl yaklaşık 30 bin turisti safariye çıkartıyoruz, aşırı sıcaklarda da Turgut Şelalesi’ne geliyoruz” diye konuştu.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!