Her eve bir koşu bandı

Güncelleme Tarihi:

Her eve bir koşu bandı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 09, 2011 00:00

Sağlıklı kentler kuran konut devi, buralarda yaşayanların daha sağlıklı ömür sürmeleri için de kolları sıvadı. İlk uygulama Keyifli Yaşam Evleri’nde yapılacak.

Haberin Devamı

MENEMEN SEYREK’TE

Obeziteye (aşırı şişmanlık) yönelik olarak hükümet tarafından başlatılan resmi savaşa bir destek de Ege-Koop’tan geldi. İzmir merkezli konut devi, ilk etapta, Menemen Seyrek’teki Villakent’in girişinde inşa edeceği yeni projesi “Keyifli Yaşam Evleri”nde her daireye yürüme bandı koyacak.

SPOR HEP GÜNDEMDE

Genel Başkan Hüseyin Aslan, bugüne kadarki projelerinde sağlıklı kentler yaratmaya çalıştıklarını, her siteye sosyal donatıların yanı sıra futbol, basketbol, voleybol sahaları, tenis kortları, yüzme havuzları, yürüyüş alanları, halı sahalar, spor salonları kazandırdıklarını hatırlattı.

DEVAMI DA GELECEK
Aslan, şöyle dedi: “Tüm bunlar insanımıza verdiğimiz değerin göstergesi. Sakinlerimiz bu tesislerden ücretsiz yararlanıyor. Onları spora teşvik etmek, özendirmek için arayışlarımız sürüyor. Özellikle obeziteyle mücadelede, yapacağımız her konuta bir spor aleti koymayı planlıyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!