Hem eğlence hem hediye

Güncelleme Tarihi:

Hem eğlence hem hediye
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2012 00:00

EGE-KOOP Dünyaevi AVM’de en az 50 liralık alışveriş yapanlar arasında düzenlenen çekilişin şanslıları hediyelerini eğlenceli törenle alddı.

Haberin Devamı

Torbalı Kaymakamı Aydın Memuk ile Belediye Başkanı İsmail Uygur’un da katıldığı etkinlikte konuşan EGE-KOOP Genel Başkanı Hüseyin Aslan, Dünyaevi AVM’nin ticaret hayatına yeni bir soluk getirdiğini söyledi,
“Merkeze tüm Torbalılılar ve yöre halkı sahip çıkmalıdır. Buraya, 61 mağazamıza, esnafımıza sahip çıkılmalı. Bu yatırıma sahip çıkılmazsa başka hiçbir yatırımcı Torbalı’da böyle bir işe kalkışmaz. Kesinlikle dev yatırımlara yanaşmaz” dedi.
Törende Kaymakam Memuk ve Başkan Uygur’a plaket verildi. Çekilişte bir Fiat marka otomobil, 511 metrekare arsa, Teleset Mobilya’dan üç yemek, üç yatüak ve iki oturma odası takımı, Roda Turizm’den Karayip ve Kuzey Avrupa tatil başta olmak üzere çok sayıda hediye sahiplerine teslim edildi.

Öğretmen Şırnak’ta otomobil babasına

Haberin Devamı

İZMİRLİ müzik öğretmeni Ilgın Sakarya, eşi Uğur Taşdemir’le evlenmeden önce Dünyaevi AVM’den alışveriş yapıp çeekilişe katılmaya hak kazandı. Düğünden sonra Şırnak’a atanan Ilgın Sakaaryla Taşdemir’e otomobil çıktı. Genç öğretmen Şırnak’ta olduğu için hediyesini babası Ebu Talip Sakarya, aldı.

 

 


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!