Hedef play-off

Güncelleme Tarihi:

Hedef play-off
Oluşturulma Tarihi: Haziran 12, 2012 00:00

KSK ile 1 yılı opsiyonlu 2 yıllık sözleşme imzalayan tecrübeli teknik adam iddialı sözlerden kaçınıp, soğukkanlı açıklamalar yaptı. Sıkıntılardan arınmış bir takım olmak istediklerini söyleyen İldiz, rotayı önce Play-Off, sonra Süper Lig olarak belirledi.

Haberin Devamı

Karşıyaka'nın çiçeği burnunda teknik patronu Yücel İldiz, yeşil-kırmızılı kulüple dün 1 yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzalarken, ayakları yere basan açıklamalar yaptı. Yeni sezonda öncelikle sıkıntılardan arınmış bir takım olmak istediklerini dile getiren İldiz, ilk etapta hedefinin Play-Off olduğunu belirterek, “Kazanacağız, kaybedeceğiz ama her şartta keyif veren bir futbol oynayacağız. Önce Play-Off hattında yer almak ardından Süper Lig hedefine yürümek istiyoruz” diye konuştu.


Taraftarlara mesaj
“Camianın şampiyonluk beklentisi içinde olduğunu biliyorum” diyen tecrübeli teknik adam, taraftarlardan ilk etapta sabır ve anlayış istediğini söyleyerek şöyle konuştu: “Tüm takımların hedefinin olduğu bir ligde mücadele ediyoruz. Transfer politikası sezonun geri kalan kısmı için çok önemli. Camianın ağırlığını hem saha içinde hem de dışında taşıyacak, taraftara layık bir kadro oluşturacağız. Onlardan tek isteğim sabırlı olmaları. Zaman içinde daha iyiye giden bir ekibimiz olacak.”

Haberin Devamı

Altyapıda operasyon
KARŞIYAKA’da Cihan Büyükoral’ın başkanlığı devralmasıyla başlayan değişim rüzgarı altyapıya da sıçradı ve yönetim, Altyapı Sorumlusu Rıza Tuyuran’la yolları ayırdı. Yönetimin yeşil-kırmızılı ekibe uzun yıllar futbolcu ve teknik direktör olarak da hizmet veren Tuyuran’ın yerine iki isimle temasta olduğu öğrenildi.


İç transfer zorlayacak
KARŞIYAKA yönetimini iç transfere zor günler bekliyor. Ayhan, Bülent Ataman, Bülent Kocabey, Erhan Kavak, Erhan Şentürk, Murat, Mutlu, Oliver, Özgür Bayer, Özgürcan, Özgür Volkan, Recep, Ufukhan’ın sözleşmelerinin bittiği yeşil-kırmızılı kulüpte Cihan, Agbetu, Taha, Fatih Şen ve Şaban’ın kalıp kalmayacağı belli değil. Sözleşmesi opsiyona bağlı olan Agbetu’ya 15 Haziran’a kadar 50 bin Euro, Şaban’a ay sonuna kadar 20 bin TL ödenmesi gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!