Hayırsevelere büyük onur

Güncelleme Tarihi:

Hayırsevelere büyük onur
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2015 11:26

İZMİR'in Çeşme İlçesi'ndeki Çeşme Alper Çizgekanat Devlet Hastanesi'ne muayene ve tedavi ünitelerinin donanımı için katkıda bulunan hayırseverlere plaket verildi.

Haberin Devamı

Çeşme Alper Çizgenakat Hastane Gönüllüleri Derneği'nin hastaneye katkı sağlayan hayırseverleri onurlandırmak için düzenlediği törene, eski Devlet Bakanı Işılay Saygın, emekli Orgeneral Fikret Küpeli, Hastane Başhekimi Yasin Akar, Dernek Başkanı Emine Çizgenakat, 99 yaşındaki en yaşlı bağışçı Ayşe Mayda ve çok sayıda hayırsever katıldı. Törende 58'i dernek üyesi toplam 120 hayırsevere plaket verildi. Hastane Başhekimi Yasin Akar, son yıllarda ilçede verilen sağlık hizmetinin kalitesinde bir artış yaşandığını söyleyerek "Eski binada olduğu gibi yeni binada da, binanın tefrişinde de hayırseverlerin önemli katkılarını gördük. Yeni hastanemiz teknik bir tabirle D sınıfından C sınıfına geçmiştir. Bu, Çeşme'de daha iyi sağlık hizmeti alınacağı anlamına gelmektedir" dedi.
Çeşme Alper Çizgenakat Hastane Gönüllüleri Derneği Başkanı Emine Çizgeneakat ise 1994'te başlattıkları çalışmaları hayırseverlerin desteği ile her geçen yıl ilerlettiklerini söyleyerek "Bu hastane hepimizin. Burada bulunan, bulunmayan destek veren ve ileride verecek tüm hayırseverlere bizleri yalnız bırakmadıkları için teşekkürlerimizi sunarız. Derneğimiz, çalışmalarına yılmadan devam edecektir" dedi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!