Hakan Akkaya’dan fuar ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Hakan Akkaya’dan fuar ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2015 16:06

MODACI Hakan Akkaya, 14-17 Eylül 2015 tarihleri arasında düzenlenen Shoexpo - 38. İzmir Ayakkabı ve Çanta Fuarı’nı ziyaret etti. 1999 Yılından bu yana moda tasarımı yapan Akkaya, fuarizmir’de düzenlenen Shoexpo Fuarı stantlarını gezdi, ayakkabı ve çanta tasarımlarını inceledi.

Haberin Devamı

Çalışmalarında özel ayakkabı tasarımlarına da yer veren modacı Hakan Akkaya, Shoexpo Fuarı’nı gezdi. Ayakkabı ve çanta tasarımlarının en yeni modellerinin sergilendiği fuarda; tasarımları inceleyen ünlü modacı, fuarizmir’den övgüyle bahsetti. Shoexpo Fuarı’nı çok beğendiğini söyledi. Shoexpo Fuarı’nın yanı sıra IF Wedding Fashion İzmir Fuarı hakkında da bilgiler verilen modacı Hakan Akkaya, Mart ayındaki Ayakkabı Fuarı ile Şubat ayında düzenlenecek Gelinlik Fuarı’na davet edildi.

Hakan Akkaya’dan fuar ziyareti

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen Shoexpo - 38. Ayakkabı ve Çanta Fuarı’na 127 firma katılıyor. Ayakkabı modasına yön verecek fuarda, 2016 yılının bay-bayan-çocuk ayakkabı, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımları sergileniyor. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olan Shoexpo Fuarı, 10.00 - 19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!