Gündemden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Gündemden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 09, 2010 23:01

Haberin Devamı

Ciğerimiz yandıUşak’ta çıkan yangında 3 hektar orman alanı  zarar gördü. Merkeze bağlı Ciğerdede köyü Dereoğlu mevkisindeki  ormanlık alanda akşam saatlerinde henüz belirlenmeyen bir nedenle yangın çıktı. Köylülerin ihbarı üzerine, bölgeye sevk edilen Uşak Orman İşletmesi  Müdürlüğüne bağlı 8 arazöz, 1 dozer, 2 su tankı ve çok sayıda yer ekibi söndürme  çalışmalarına başladı. Yangın, ekiplerin ve çevre köylerden gelen vatandaşların müdahalesiyle  yaklaşık 1 saat içinde kontrol altına alındı. Uşak Orman İşletme Müdürü Haydar Demir, yaptığı açıklamada, yangın  alanında soğutma çalışmalarına başlandığını, çalışmaların sabaha kadar süreceğini bildirdi. Yangının çıkış nedenine ilişkin soruşturma başlatılırken, yangının,  piknik ateşinden kaynaklandığı ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

Bunalıma girdi ölmek istediizmir’in Bornova İlçesi Çamdibi Semti’nde bunalıma giren 31 yaşındaki S.B, çok miktarda hap içerek canına kıymak istedi. Dün, saat 14.00 sıralarında S.B., yakınları tarafından oturduğu 5337 Sokaktaki evinde baygın bulundu. Çok miktarda hap içerek canına kıymak istediği belirlenen S.B., kaldırıldığı hastanede tedaviye alındı.

Sulama kanalında boğuldu? İlker KILIÇASLAN MANİSA’nın Saruhanlı İlçesi’ne bağlı Adiloba Köyü’nde, serinlemek için sulama kanalına giren 18 yaşındaki Halil Yener, boğularak can verdi. Saruhanlı’ya bağlı Adiloba Köyü’nde bir ayakkabıcının yanında kalfalık yapan Halil Yener, saat 11.00 sıralarında kuzeni ile birlikte serinlemek için sulama kanalına girdi. Yüzme bilmeyen Yener, bir anda suyun içinde çırpınmaya başladı, ardından da gözden kayboldu. Haberi alıp kanala koşan baba Mehmet Yener, kısa süreli aramasının ardından oğlunun cansız bedeniyle karşılaşınca sinir krizi geçirdi. Olay yerine ulaşan jandarma ekipleri, Halil Yener’in cansız bedenini sudan çıkarttı. Kanalda boğularak ölen gencin üç ay sonra askere gideceği öğrenildi.

Eski muhtar 50 kilo esrarla yakalandıizmir’in Ödemiş ilçesinde düzenlenen operasyonda, 50  kilogram kubar esrar ile 2 bin 800 kök Hint keneviri ele geçirildi. Jandarma, iki ay süren istihbarat çalışmasının  ardından, ilçeye bağlı Demircili köyünde, eski köy muhtarı S.K’ya (55) ait  zeytinliğe operasyon düzenledi. Operasyonda, 50 kilogram kubar esrar ile 2 bin  800 kök Hint keneviri ele geçirildi. Gözaltına alınan S.K, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Haberin Devamı

Maç izlemeye gitti dönmediManisa’nın Salihli ilçesinde bir kişiden 4 gündür haber  alınamıyor. Sarıpınar Mahallesi 1025. Sokak’ta oturan Bayram Davulcu’dan (52) 4  gündür haber alamayan yakınları İlçe Emniyet Müdürlüğüne kayıp başvurusunda  bulundu. Kadriye Davulcu, eşi Bayram Davulcu’nun, fenerbahçe’nin Şampiyonlar  Ligi’ndeki maçını izleme bahanesiyle evden ayrıldığını, o tarihten bu yana  kendisinden haber alamadıklarını bildirdi. Davulcu, “Akrabalarımızla çevredeki bağ, bahçe, ormanlık alanları  aradık, hiçbir ize rastlayamadık” dedi. Bayram Davulcu’nun çocukları Şirvan ve Mesut Davulcu da “Babamızın borcu da düşmanı da yoktu. Hayatından endişe ediyoruz, bir an önce bulunmasını  istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Domates yüklü kamyon eve girdiMANİSA’nın Saruhanlı İlçesi’ne bağlı Heybeli Köyü’nde, direksiyonu kilitlendiği belirtilen 20 ton domates yüklü kamyon, kontrolden çıkarak bir evin duvarına çarptı. İlginç kaza, Saruhanlı Merkez’e bağlı Heybeli Köyü’nde meydana geldi. Cemil Sarıkaya’nın (45) kullandığı, Manisa’nın Gölmarmara İlçesi’nden Saruhanlı’daki bir konserve fabrikasına 20 ton salçalık domates götüren 45 U 4378 plakalı kamyon, köyün içinde kontrolden çıktı. Direksiyonun kilitlendiği belirtelen kamyon, yolun sağındaki bir evin duvarına çarptı. Kamyon yan dönerken, kasadaki domatesler yola saçıldı. Sürücü Cemil Sarıkaya’nın küçük sıyrıklarla atlattığı kazada, kamyonun duvarına çarpıp bir kapı büyüklüğünde oyuk açtığı evdeki kişilerin tarlada biber toplamaya gitmiş olması faciayı önledi. Evin duvar masrafının kamyonun sahibi olan firma tarafından ödeneceği öğrenildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!