Gençler Kolpa'yla eğlendi

Güncelleme Tarihi:

Gençler Kolpayla eğlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2015 14:06

İZMİR'in Gaziemir İlçesi'nde düzenlenen Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği'nin ilk gününde sahne alan Kolpa grubu, sevilen şarkılarını seslendirerek, genç hayranlarına unutamayacakları bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

Hava Astsubay Meslek Yüksekokulu ile Gaziemir Belediyesi'nin birlikte düzenlediği Havacılık, Bilim ve Kültür Şenliği'nin ilk gününün akşamında Kolpa grubu sahneye çıktı. Hava Teknik Okulları Komutanlığı yerleşkesinde sahne alan grup, hayranlarını şarkılarıyla coşturdu. Pis Yedili isimli gençlik dizisinin müzikleriyle ve son yıllarda yaptığı şarkılarla ünlenen ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Kolpa'ya gençler ve çocuklar büyük ilgi gösterdi, şarkılarına hep birlikte eşlik etti.

Gençler Kolpayla eğlendi

Yoğun istek üzerine askeri kamuflajlı üniformanın üstünü giyerek konserine devam ederek grup solisti Barış Yurtçu hayranlarından büyük alkış topladı. Grup kendisine ün kazandıran masal şarkısını seslendirerek alandaki coşkuyu zirveye taşıdı. Grup Kolpa'yı minik hayranları yakından görebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!