Gençler artık güvenle kayacak

Güncelleme Tarihi:

Gençler artık güvenle kayacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2015 01:47

DENİZLİ'de Merkezefendi Belediyesi'nin gençlerin güvenli bir ortamda patenle kaymaları için yaptığı Ege Bölgesi'nin ilk Skate Park'ı törenle açıldı.

Haberin Devamı

Denizli'deki Delikliçınar Mahallesi'nde gençlerin güvenli ortamda kayak yapmalarını amaçlayan Merkezefendi Belediyesi, Özay Gönlüm Meydanı yanına Ege Bölgesi'nin ilk Skate Park'ını yaptı. Parkın açılışı için düzenlenen törene AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, AK Partili Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, AK Partili Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin ile gençler katıldı.

Gençler artık güvenle kayacak


Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik gösterileriyle başlayan törende konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, kayak yapan gençlere daha güvenli bir ortam sağlamak için sosyal belediyecilik anlayışıyla projeyi hayata geçirdiklerini söyledi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından gençler patenleriyle kayarak gösteri yaptı. Törene katılanlara pilav ayran ikram edildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!