Genç ressamlar sergisi

Güncelleme Tarihi:

Genç ressamlar sergisi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 11:38

AYDIN'ın Didim İlçesi'ndeki bir ilkokulun öğrencilerinin yaptığı resimlerden oluşan 'Genç Ressamlar' adlı karma resim sergisi, beğeniye sunuldu.

Haberin Devamı


Akbük Mahallesi'nde bulunan Nurullah Kocabıyık İlkokulu öğrencilerinin yaptıkları resimlerden oluşan 'Genç Ressamlar' karma resim sergisi açıldı. Didim Kaymakamı İskender Yönden, CHP'li Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emrah Turgut, Nurullah Kocabıyık İlkokulu Müdürü İbrahim Karamanlıoğlu, Müdür Yardımcısı Murat Özpınar, Belediye Meclis üyesi Sevinç Karataş ve CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş sergi açılışına katıldı. Didim Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün işbirliği içerisinde 9 aylık sürede yapılan ve ilçedeki tüm yarışmalarda ödül almış resimler sergide sanatseverlerle buluştu.
Sergiyi dolaşarak öğrencileri tebrik eden Başkan Atabay, "Öğrencilerimizin yapmış oldukları resimlerin her biri ayrı bir sanat eseri. Bu küçük yaşlarına rağmen güzel çalışmalar ortaya koymuşlar. İlerleyen yıllarda bu resim tutkuları ile daha başarılı işler yapacaklarına inanıyorum" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!