Geleceğin inşaatçılarından santral ziyareti

Güncelleme Tarihi:

Geleceğin inşaatçılarından santral ziyareti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2016 14:44

MUĞLA Sıtkı Koçman Üniversitesi (MSKÜ) Yatağan Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojileri Bölümü'nde eğitim gören öğrenciler, Çağdaş Holding şirketlerinden Çağdaş Beton santralini gezdi.

Haberin Devamı


MSKÜ Yatağan Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojileri Bölümü'nde eğitim gören öğrenciler Çağdaş Beton'u ziyaret etti. Öğrenciler, eğitimcileri ile birlikte üretim tesislerini inceleyerek yetkililerin sunumları dinledi. Çağdaş Beton Kalite Kontrol Müdürü Engin Yılmaz, genç inşaatçılara Ortakent-Yalıkavak yolu üzerindeki santralde beton üretimi gerçekleştiren Çağdaş Beton'un Bodrum'da geleceğin kentlerini oluşturmak için çalıştığını belirterek "Kentsel alt ve üst yapı ürünlerini tasarlayıp üretmeyi kendine görev edinmiş olan Çağdaş Beton, çağdaş kentlerin oluşması için değişimi ve gelişimi yöneterek, sektördeki rekabet ortamını kamu yararı adına kaliteli mal ve hizmet alanına çekmeyi amaçlamıştır. Toplumsal, çevresel, yasal ve etik değerlere bağlı kültürümüzle, yenilikçi ürünler, hizmetler ve çözümler ile müşterilerimize, iş sağlığı ve güvenliği öncelikli yönetim anlayışımız ve sürekli gelişim olanakları ile çalışanlarımıza, alternatif yakıt ve hammadde kullanımı, geri kazanım süreçleri ve biyolojik çeşitliliğe verilen önem ile çevremize, değer yaratarak, toplumun yaşam kalitesini yükselten lider bir beton şirketi olmaktır. Çağdaş Beton bu doğrultuda yürütülmesi gereken üretim mühendislik ve beton hizmetlerini en yüksek kalite standartlarında gerçekleştirerek, geleceğin yaşanabilir Bodrum'unu kurmayı hedeflemiştir" dedi.
Çağdaş Beton'un bir okul olduğunu söyleyen Engin Yılmaz, gençlere "İş hayatına atıldığınızda önceliğiniz ücret değil, çalıştığınız firmanın vizyonu olmalıdır. Türkiye'de bu sektörde yetişmiş eleman sıkıntısı bulunmaktadır. Şayet eğitiminiz ve teknik donanımınız iyi bir seviyeye gelince, para ve kariyer de kendiliğinden gelecektir" dedi. Çağdaş Beton toplantı salonunda öğrencilere hitap eden Üretim Sorumlusu Koray Özkurt, gençlere santral kapasiteleri, üretim aşamaları ve araç filosu hakkında bilgi verirken, Mertcan Nacak da üretimin teknik aşamalarını anlattı. Övünç Çandar ise iş sağlığı ve güvenliği hakkında geleceğin inşaatçılarına bilgi verdi.
Sunumların ardından gençler, iş güvenliği donanımlarıyla birlikte Çağdaş Beton tesislerini gezerek tüm üretim aşamalarını görme imkanı buldu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!