File şenleniyor

Güncelleme Tarihi:

File şenleniyor
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 20, 2009 00:00

Voleybol Bayan Milli Takımımız 24-29 Ağustos'ta Fuar Turnuvası'nda mücadele ederken, Erkek Milli Takımımız, 3-13 Eylül'de yapılacak Avrupa Şampiyonası'nda birbirinden önemli sınavlar verecek.

ARKAS'ın filede kazandığı büyük başarılarla gurur duyan İzmirli voleybolseverler, şimdi de Voleybol Erkek ve Bayan (A) Milli Takımlarımızı bağrına basmaya hazırlanıyor. Polonya'da 25 Eylül-4 Ekim'de yapılacak Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Bayan Milli Takımımımız, 24-29 Ağustos'ta İzmir'de organize edilecek Fuar Turnuvası'nda son provalarını Hırvatistan, Azerbaycan ve İspanya ile karşılaşarak yapacak. Filenin Sultanları'ndan sonra ise 3-13 Eylül tarihlerinde Voleybol Erkek (A) Milli Takımımız, İzmir Halkapınar Spor Salonu'nda Avrupa Şampiyonası'nda terleyecek.

FİNALLER DE İZMİR'DE

Türkiye'nin en son 1967'de İstanbul ve Ankara'da ev sahipliği yaptığı Avrupa Erkekler Voleybol Şampiyonası'nda maçlar bu kez İzmir ile İstanbul'da oynanacak. Ay-yıldızlı ekibimizin yer aldığı (A) Grubu'nun yanı sıra (C) Grubu karşılaşmaları da İzmir'de yapılacak. İzmir Halkapınar Spor Salonu, Final Grubu karşılaşmalarında dolup taşacak. Voleybol Erkek (A) Milli Takımımız İzmir'de kamp çalışmalarını sürdürürken, Bayan (A) Milli Takımımız da cumartesi günü kentimize gelecek. İzmirli voleybolseverlerin desteğine güvenen takımlarımız filede büyük başarılara imza atmayı hedefliyor.

İlk rakip Almanya

AVRUPA Voleybol Şampiyonası'nda (A) Milli Erkek Takımımız, (A) Grubu'nda yer alıyor. 3 Eylül'de Almanya (20.30), 5 Eylül'de Polonya (15.00), 6 Eylül'de Fransa'yla (17.30) karşılaşacak ay-yıldızlı ekibimiz, maçlarını Halkapınar Spor Salonu'nda oynayacak. Erkek takımımız 20-21-22 ve 23 Ağustos'ta Kazakistan, 28-30 Ağustos'ta Bulgaristan, 29-31 Ağustos'ta Rusya ile İzmir'de hazırlık maçı yapacak. Polonya'da 25 Eylül-4 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek Bayanlar Avrupa Şampiyonası'na hazırlanan Bayan Milli Takımımız ise İzmir'de 24-29 Ağustos'ta Hırvatistan, İspanya ve Azerbaycan'ın katılacağı hazırlık turnuvasında mücadele edecek.

Arkasspor’da Soto geliyor

ARKAS yeni sezonun hazırlıklarına Örnekköy'de başlarken, Porto Rikolu Hector Soto'nun bugün İzmir'e geleceği açıklandı. Duerden'in yarın takıma katılacağı ifade edildi. Yeni transferlerden İspanyol Fuente de idmanda yer alıyor.

Karşıyaka’nın gözü yolda

NİLÜFER Bld'den Aslı, ABD’li Uhl ve Rus Korobkova'yı alan DYO KSK, yabancılarının yolunu gözlüyor. Şube Sorumlusu Yücel Gönül, ’’Korobkova’nın İzmir'e aktarmalı gelmesi çok zor olacağı için başka yollar arıyoruz’’ dedi.

İŞTE KADROLAR

Æ Erkek (A) Milli Takım: Hüseyin, Gökhan, Kadir, Ahmet, Emin, Nuri (Arkas), Arslan, Emre (F.Bahçe), Selçuk, Mustafa, Resül (Z.Bankası), Caner, Ali, Turgay, H. İbrahim, İbrahim, Ahmet (G.Saray), Volkan, Erhan, Ulaş (İstanbul BŞB), Serhat (Plevne), Ersin (Polis Akademisi), Ender (M. Piyango), Cem, Mustafa, Hasan (Halkbank), Cüneyt (MEF)

Æ Bayan (A) Milli Takım: Naz, Eda, Nihan, İpek (F.Bahçe), Özge, Gözde, Neslihan, Bahar, Gizem (Vakıfbank), Neriman, Gökçen, Esra (Eczacıbaşı), Meryem (İller Bankası), Deniz (G.Saray) Elif (Nilüfer), Pelin Çelik
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!