Et restoranından balık ihracatına

Güncelleme Tarihi:

Et restoranından balık ihracatına
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2014 01:42

İZMİR’de yıllardır ‘Muzom’ adıyla et restoranı işleten Muzaffer Uslu, bir yıl önce Gaziemir Sarnıç’ta 1 milyon lira yatırımla su ürünleri tesisi kurdu.

Haberin Devamı

Yılda 250 ton karides, ahtapot, kalamar, sübye, sübye yumurtası ve beyaz balık işleyerek donduran ve başta Yunanistan olmak üzere Avrupa ülkelerine ihraç eden Uslu, iç piyasa için de ürün geliştirdi. Uslu, yakında satışa sunulacak ürün için “Soslu, sebzeli somon balığını tüketicinin açıp hemen tüketebileceği şekilde ambalajlayacağız. Bu ürün sadece hipermarket zincirlerinde satışa sunulacak” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!