Eş durumundan girişimci

Güncelleme Tarihi:

Eş durumundan girişimci
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2016 18:34

Mezeci Semi Ermaner ile organizasyon işi yapan eşi Çiğdem Lopoğlu Ermaner ile güçlerini birleştirdi. İkili, özel günler için yeni bir mekan açıyor.

Haberin Devamı

SEMİ Ermaner, Karşıyaka’nın butik mezecisi Aytekin Usta’nın üçüncü kuşak temsilcisi. Eşi Çiğdem Lopoğlu Ermaner ise 2005’te kurulan Keddy Organizasyon’un sahibi. Daha önce pek çok işte ortaklaşa çalışan ikili, şimdi de İzmir Karşıyaka’da farklı bir konseptle düğün, nişan, doğum günü ve mağazası bulunan bir yer açma kararı aldı.

Yeni arayışa girdiler

Uzun süredir Keddy Organizasyon ile nişan, düğün, kına gecesi, sünnet gibi organizasyonların salon süslemeleri ve diğer detayları konusunda hizmet verdiklerini aktaran Ermaner, “Aytekin Usta da bu işin catering kısmını hallediyordu. Zaman içinde bazı sıkıntılar bizi kendi işimizi kurma yoluna itti. Örneğin müşteri bir mekanı beğeniyor, ancak mekan dışarıdan süsleme kabul etmiyor ya da süsleme tarzına uygun mekan bulunamıyordu. Biz de bunların sonucu bir mekan arayışına girdik” dedi.

Haberin Devamı

Mağazada tasarım satacaklar

Çiğdem lopoğlu ermaner ise yeni oluşumla ilgili şu bilgiyi paylaştı: “Karşıyaka Örnekköy’de mekanımızın dekorasyonu devam ediyor. 2016 sezonunda Karşıyaka düğün Salonu adıyla hizmet vermeye başlayacağız. Bin 680 metrekarelik bir alanda ‘Terrace Cafe’nin yanı sıra kapalı ve yarı açık salonumuz bulunacak. Kapalı salonda ayakkabıdan aksesuara kadar pek çok ürünün satışa sunulduğu bir showroom da olacak. ayrıca salonumuz doğum günü etkinlikleri için de özel tasarımlara sahip” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!