Erdoğan: Kurşunlama olayları çözülmeli

Güncelleme Tarihi:

Erdoğan: Kurşunlama olayları çözülmeli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2011 00:00

UŞAK’ın bağımsız Belediye Başkanı Ali Erdoğan, çalışmalarıyla ilgili basın toplantısı düzenledi, son haftalarda yaşanan siyasi çalkantıları ve kurşunlama olaylarını değerlendirdi.

Erdoğan, meclis üyelerinin otomobillerinin kurşunlaması ve bir gazetecinin silahla yaralanmasının Uşak için çok kötü imaj oluşturduğunu belirterek, şunları söyledi:“Emniyet güçlerinin bu olayları en kısa zamanda aydınlatacağına inanıyorum.
Bu şekilde baskılar ve tehdit unsurları içerisinde kişilerin siyaset yapabilmesi mümkün değildir. Bu şehir bu tür olaylar devam ettiği sürece belediye meclisi üyesi bulmakta sıkıntı yaşar. Ben kendimi baskı altında hissetmiyorum. Ben siyasi kimliğimi istifa ederek bıraktım ve bağımsız olarak vatandaşlarıma hizmet vermeye devam ediyorum.”
Hedefte MHP var
MHP İl Başkanı Avni Öztürk, olaylarla ilgili basın açıklaması yaptı partisinin hedef alındığını ileri ssürerek şöyle konuuştu: “29 Mart yerel seçimlerinden sonra MHP’li meclis üyelerimiz çeşitli saldırılara uğradı. Bu saldırıları yapan odak bizi tahrik edemedi. Partimizi arzu ettiği karanlık yola çekemedi. Bu oyunları bozacak gerçeğin biran evvel ortaya çıkarılması, herkesten çok MHP’nin arzusu ve beklentisidir. Çünkü bu saldırılar sadece MHP’ye karşı yapılmıştır.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!