Ellerimle boğup çuvala koydum

Güncelleme Tarihi:

Ellerimle boğup çuvala koydum
Oluşturulma Tarihi: Şubat 08, 2008 00:00

Evden kaçan kızını öldüren baba yargılanmaya başlandı. Pişman olduğunu söyleyen evlat katili baba cinayeti soğukkanlılıkla anlattı.

İZMİR’in Buca İlçesi’nde, sık sık evden kaçtığını gerekçesiyle 15 yaşındaki kızı Ayşe Sel’i boğarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan inşaat işçisi 42 yaşındaki Y.S. "kasten kızını öldürmek" suçundan ağırlaştırılmış ömürboyu hapis cezası istemiyle, 9. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanmaya başlandı. Y.S, ilk kez çıktığı hakim huzurunda verdiği ifadesinde korkunç cinayeti soğukkanlı bir şekilde anlattı. Eşiyle boşandıklarını, uzun süredir kızlarıyla yaşadığını belirten sanık Y.S., kızının geçen yıl çeşitli defalar komşusu Hüseyin Başlı ile kaçtığını öne sürüp şunları söyledi:

ÖLDÜRMEK İSTEMEDİM

"Kızımın alt katta oturan Hüseyin Başlı ile Zonguldak’a kaçtığını öğrendim. Gidip oradan onu aldım. İkisine imam nikahı kıydık. Kızım Ayşe, eşinin başka kadınlarla birlikte olduğu iddiasıyla evi terk edip kaçtı. Kızkardeşim ile birlikte gidip kızımı o evden aldık. Eve gelmek istemiyordu. Alkol almaya başladım. Birden kapıya yönelip kaçmak istedi. Arkasından koşturup yakaladım. Boynuna iki elimle sarılıp boğdum. Öldürdükten sonra çuvala koydum. Öldürmek istemedim. Pişmanım."

Kuş gibi çırpınıyordu

Duruşmada kızkardeşi gözleri önünde öldürülen Alev Sel de ifade verdi. Alev Sel, "İçeriden kardeşimin babama yalvarma seslerini duydum. Kulaklarımı tıkadım. Daha sonra sesler kesildi. Babam kardeşimin boğazına sarılmıştı. Kardeşim bir kuş gibi çırpınıyordu" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!