Eleştiride hoşgörü sınırı aşıldı

Güncelleme Tarihi:

Eleştiride hoşgörü sınırı aşıldı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 25, 2007 00:42

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, başta "Tayland kafilesine havaalanında prezervatif dağıtacaktım, yetişemedim" diyen Anavatan Konak İlçe Başkanı Hikmet Tekcan olmak üzere, geziyle ilgili rencide edici ve doğru olmayan beyanlara karşı tazminat davası açılması için hukukçulardan hazırlık yapmasını istedi.

İNCELEME BAŞLATTIKocaoğlu, Tayland gezisiyle ilgili bazı eleştirilerin hoşgörü sınırını aştığını söyledi, "Eleştiriye açık olmak ayrı bir durumdur. Tayland gezisiyle ilgili eleştirilerde, işin boyutu farklı noktalara geldi. Hukukçulara incelettiren sonra dava açıp açmama kararını vereceğiz. Keşke bunlar olmasıydı. İzmir, kent için çok önemli EXPO projesi öncesi hırpalanmasaydı" dedi.
/images/100/0x0/56793d01f018fb32748b4408
CHP’YE YORUM YOK<ımg>
Kocaoğlu, CHP Genel Merkezi ve İl Başkanlığı’nın tavrıyla ilgili bugüne kadar kamuoyuna herhangi bir açıklama yapmadığını belirterek, "Bundan sonra da yorum yapmam" dedi. Kocaoğlu, basındaki eleştirilerle ilgili olarak ise en iyi irdelemeyi yine basının yapabileceğini belirtti.KANAAT ÖNDERLERİEleştirilerden birinin "Neden 240 kişilik kafileyle gidildi" olduğunu belirten Kocaoğlu, "İzmir kentinin tüm kanaat önderlerini, meslek odaları, üniversiteler, işadamları, üniversite, esnaf temsilcileriyle gittik. Fuar katılımcılarına, İzmir’i ve EXPO adaylığımızı tanıttık. Belediye başkanları ve meclis üyeleri, bahçe düzeni, kentlilik ve kent dönüşümüyle ilgili bilgi edindi" dedi. Kocaoğlu, "2 gün fuar 5 gün tatil" eleştirisine karşılık da , iki farkı kentte yapılan gezinin 3.5 gününün yolda geçtiğini belirtti.
Haberin Devamı

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!