Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2009 22:14

Haberin Devamı

Tarım ilacı kalıntısına bitkisel bazlı çözüm

DÜNYADA ilk ve tek olduğu belirtilen yüzde 100 bitkisel bazlı sebze-meyve arındırma konsantresi Ex-Sir Sanitizer’in tanıtımı izmir’deki Swissotel Grand Efes Oteli’nde gerçekleşti. Doru Gıda Genel Müdürü ve Kükre Gıda Yönetim Kurulu Üyesi Sabri Gülel, Ex-Sir’in sebze ve meyveler üzerindeki her tür mikrop, böcek ilacı, zirai ilaç, parafin, gübre ve toksik maddeleri 2-3 dakika içinde yüzde yüze varan oranda arındırma özelliğine sahip olduğunu söyledi. Ex-Sir ile su ve zaman tasarrufu sağlandığına da dikkat çeken Gülel, “Günde ortalama 1.5 kilo sebze ve meyve tüketen bir aile 45 günde 1 litrelik Ex-Sir tüketiyor. Bu da bir ailenin sağlığı için yılda 8 şişe Ex-Sir kullanılacağı anlamına geliyor. Ex-Sir Türkiye’deki eczaneler ve zincir marketlerden elde edilebilir” dedi.

Otomobil talihlisi

Haberin Devamı

? PARK Bornova Outlet Center’ın düzenlediği kampanya kapsamında yapılan çekilişle, Karşıyakalı Mehmet Arslan Fiat 500 marka otomobilin sahibi oldu. Arslan, yasal işlemleri tamamlamasının ardından önümüzdeki günlerde Park Bornova’da yapılacak törenle otomobilini teslim alacak. Genel Koordinatörü Aysel Öztezel, bu tür çekiliş ve hediye kampanyalarını sürdüreceğini bildirdi.

Keskinoğlu fuarda

? GIDA sektöründe 46 yıldır faaliyet gösteren Keskinoğlu Şirketler Grubu, piliç eti, ‘Pratik Lezzetler’, yumurta ve Ravika marka zeytinyağından oluşan geniş ürün gamı ile 25-27 Haziran arasında düzenlenen VIV Türkiye 2009 Tavukçuluk ve Teknolojileri uluslararası ihtisas Fuarı’na katıldı. Keskinoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi ve Pazarlama Grup Başkanı Keskin Keskinoğlu, “Uluslararası fuarlar beyaz et sektörü için çok önemli. Fuarlar, yeni pazarlara giriş konusunda da önemli rol sahibi” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!