Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 26, 2009 21:16

Haberin Devamı

Metalciler yine Uğurlular dedi

EGE Sanayi Ticaret İhracat Merkezi (ESTİM) Metal İşleri Sanayi Sitesi’nde iki yıldır başkanlık yapan Engin Uğurlular, yeniden seçildi. 8 yıl başkan vekilliği görevini yürüttükten sonra başkanlık koltuğunu Abbas Karademirlidağ’dan devralan Uğurlular, yeni dönem için güven tazeledi. ESTİM’in olağan genel kurulunda faaliyet ve denetim raporları da oybirliği ile onaylandı. İki yıldır sitelerinde yaşanan sorunlarının çözümü için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyleyen Uğurlular, yeni dönemde  yeni projelere imza atmak istediklerini vurguladı.

izmir yollarına Seat Leon geldi

DOĞUŞ Otomotiv - SEAT, 15 Haziran’da sona erecek ÖTV indirimi uygulaması öncesinde yeni SEAT Leon’u Türkiye yollarıyla buluşturdu. Yeni Leon, 30.900 TL’den başlayan kampanyalı anahtar teslim liste fiyatlarıyla  Alsancak’taki Vosmer SEAT Showroom’da satışa sunuldu. Yeni Leon’da farklı gövde tasarımı, ön ve arka kısımlarındaki yenilikler hemen göze çarpıyor. Yeni Leon özellikle dış tasarımlarındaki farklılıklarıyla dikkat çekiyor; markanın karakteristik sportif imajı, daha da belirginleştirilmiş. Yeni görünümlü klima kontrolü, siyah panelli ses sistemi ve ekran Leon’un çarpıcı değişiklikleri arasında.

Haberin Devamı

Tansaş fişleriyle uçurtma şenliği

TANSAŞ, Karşıyaka Belediyesi’nin de katkılarıyla çocuklara erken karne hediyesi vermeyi planlıyor. 30 Mayıs’ta Bostanlı rekreasyon alanında düzenlenecek “Uçurtma Şenliğine” katılmak için Tansaş mağazalarından yapılan herhangi bir alışverişin fişi ile etkinlik alanına gelmek ve hediye uçurtmayı almak yeterli olacak. Bin adet uçurtma ile gökyüzünde gökkuşağı renkleri oluşturacak olan çocukların arasından uçurtmasını en yükseğe çıkaran ve orada en uzun süre tutana sürpriz hediyeler de verilecek. DJ eşliğinde değişik oyun ve aktivitelerle gün boyu eğlence devam edilecek.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!