Ekonomiden kısa kısa

Güncelleme Tarihi:

Ekonomiden kısa kısa
Oluşturulma Tarihi: Nisan 24, 2009 22:20

Haberin Devamı

Sığacık Yat Limanı 2010’a

ÜÇ bin yıllık Teos Limanı’nı yeniden canlandıracak Sığacık Yat Limanı’nı yap işlet sistemiyle alan Kolin İnşaat’ın Proje Müdürü Mimar Hüsnü Gökay, marinanın 2010 sezonu başında hizmet vermeye başlayacağını söyledi. Anıtlar Kurulu’nun sondaj çalışmalarının ardından çalışmalara başlayan Kolin İnşaat, şantiye sahasında düzenlediği toplantıda çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Limanı DLH’dan devraldıklarında açılışı 2009 Cumhuriyet Bayramı’na yetiştirmeyi amaçladıklarını söyleyen Gökay, “Ancak SİT nedeniyle inşaat çalışmalarımız gecikti. 2010 yaz sezonunun hemen başında Sığacık marina, yat kabulüne ve kaydına başlayacak” dedi.

Barçın’dan amatör sporculara destek

18 mağazayla Ege ve Türkiye’nin öncü spor giyim markalarından olan Barçın Spor, amatör sporculara her türlü desteği veriyor. 1973 yılında italya’da doğan ve 80 ülkede profesyonel sporcular için yüksek donanımlı ürünlere imza atan Lotto ile işbirliği yapan Barçın, genç pedalları ödüllendirdi. Bisiklet sporuna birçok ünlü isim kazandıran Birol Toraman önderliğinde çalışan Saliha Hüseyin Özyavuz İlköğretim Okulu öğrencileri, Barçın Spor’un malzeme desteğiyle daha büyük başarılara ulaşacaklarını söyledi. Genel Müdür Sinan Ariş, “Geleceğin şampiyonlarına katkıda bulunuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Güzellik uzmanı Palette ile evde

SCHWARZKOPF’un saç boyası markası Palette’nin yurt çapında düzenlediği “Palette Davette” projesinin beşinci durağı izmir oldu. Randevu alan tüm ev hanımlarını ziyaret eden Palette ekipleri, bayanlara saç boyası, makyaj, moda gibi konularda ipuçları veriyor. Konusunda uzman ekiplerin ziyaret ettiği bayanlar, çeşitli satış noktalarında kullanabilecekleri indirim kuponları ile Henkel ürünlerinden oluşan hediyeler de kazanıyor. 10 Mayıs’a kadar İzmirli ev hanımlarıyla buluşacak olan Palette ekipleri, 0212 291 66 33 numaralı telefondan randevu alan bayanların evlerini ziyaret edecek.

izmir BORSASI

izmir Ticaret Borsası’nda dün, pamuk piyasası muamelesiz. Çekirdeksiz kuru üzüm piyasası alakalı. Tüccar satışı 495 ton, TARİŞ işlem yapmadı. 7 ile 10 numara arası üzümler 1.65 TL ve 2.05 TL arasında işlem gördü.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!