Ekonomi Hattı

Güncelleme Tarihi:

Ekonomi Hattı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 02, 2010 23:05

Haberin Devamı

Tarihi Sümerbank binası Yılmaz’ınBALIKESİR’deki tarihi Sümerbank binası için açılan ihaleyi 4.2 milyon TL’lik teklif sunan işadamı İlyas Yılmaz kazandı. Satışın, mülk sahibi ING Bank yönetim kurulu tarafından onaylanmasının ardından kesinlik kazanacağı bildirildi. Yılmaz, binayı aslına uygun olarak restore ettireceğini söyledi. Bina 23 Mayıs 2003’te Çanakkale Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu’nun 2018 sayılı kararı ile tescillenmişti. Bina fotoğrafları kartpostallarda yeralmış, kentsel bir simge olarak da biliniyor.

Barçın Gaziemir yeni binasındaGAZİEMİR Akçay Caddesi üzerinde hizmet veren Barçınspor, yandaki yeni binasına taşındı. 400 metrekarelik yeni mağazada görsel açıdan çok daha iyi hizmet vereceklerini belirten Perakende Direktörü Fuat Demirkapı, “Dünyanın en iyi spor markalarını en uygun fiyatlarla tüketicilerle buluşturuyoruz. Yeni mağazamızda ayakkabıdan çantaya, futbol topundan yüzme gözlüğüne kadar yüzlerce ürün yer alıyor. Yakında istanbul’da da yeni bir outlet mağaza açmayı hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Cow Parade ile eğitime destekKÜLTÜR, sanat, eğitim ve spor alanındaki sosyal sorumluluk ve sponsorluk kampanyalarını destekleyen Orkide Yağları, dünyanın en önemli halka açık sanat etkinliklerinden Cow Parade İnek Heykelleri Açıkhava Sergisi’ne ‘Zeyt İnek’, ‘Çiçek İnek’ ve ‘Mısır İnek’ adlı tasarımlarla katıldı. Firma Alaçatı, Alsancak ve Forum Bornova’da sergilenen inek heykelleriyle zihinsel özürlü çocukların eğitimine katkı sağlıyor.

Deniz tutkunları İEF’de buluşuyorKAPILARINI 27 Ağustos’ta 79’uncu kez açacak olan izmir Enternasyonal Fuarı (İEF) kapsamında, yalnızca profesyonel ziyaretçiye açık olan tekne, yat ve deniz teknolojilerinin sergileneceği özel hol ikinci kez oluşturuldu. Deniz Endüstrisini ve Denizciliği Geliştirme Derneği (DENTUR), Yat ve Tekne Endüstrisi Federasyonu (YATEF) ve izmir Tekne İmalatçıları Dayanışma Derneği desteğiyle gerçekleştirilecek etkinlik, 1500 metrekaresi açık, toplam 6 bin 750 metrekare alan üzerinde yapılacak.

Borsacılar sergi açtı

Haberin Devamı

izmir Ticaret Borsası’nın üye ve çalışanlarına yönelik açtığı fotoğrafçılık ve ritm kurslarına katılanlar, çalışmalarını sergiyle paylaşıyor. Hakan Dere eğitmenliğinde gerçekleştirilen Fotoğrafçılık Kursu’nun 12 kursiyerine ait eserler borsa binasında beğeniye sunuldu. Yönetim Kurulu Başkanı Işınsu Kestelli, “Kurum içi iletişimin gelişmesi ve yoğun iş temposunun yarattığı stresin azaltılması amacıyla düzenlenen hobi kursları çok başarılı sonuçlar veriyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!