Ekonomi Hattı

Güncelleme Tarihi:

Ekonomi Hattı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 08, 2010 21:20

Haberin Devamı

Villa Saray’da 12 ay turizmCesur SERT, (DHA)ÖZKARDEŞ ailesinin Çeşme’deki yatırımlarından gözden turizm merkezi Villa Saray, 22’nci yılını kutluyor. Güler yüzlü hizmetin yanısıra konuklarına kendilerini evlerindeki gibi rahat hissettirdiklerini belirten Genel Müdür Yardımcısı Gizem Köprülü, “Yeniliklerle sezona hazırız” dedi. Isıtma varÇeşme Ilıca’da birbirinden farklı 40 villa ve 31 standart oda ile hizmet veren tesisin uzun dönem ve hafta sonu konaklamalarında tercih edildiğini belirten Köprülü, bu yıl odalara özel yerden ısıtma sistemi kurduklarını ve kış sezonunda da hizmet vereceklerini söyledi.

Lisanslı depoculuk şirketi kuruluyorizmir Ticaret Borsası (İTB), bir yıldır üzerinde çalıştığı Lisanslı Depoculuk şirketini kurma aşamasına geldi. Şirkete ortak olacak kurumlarla kuruluş çalışmaları için start verdiklerini belirten İTB Başkanı Işınsu Kestelli, “Gerekli belgeler tamamlanır tamamlanmaz, Sanayi Bakanlığı’na başvuru yapacağız” dedi. Ürün borsalarıKurulacak lisanslı deponun öncelikle pamuk üzerine çalışacağını kaydeden Kestelli, şöyle konuştu; “Lisanslı depoculuk ve eşzamanlı çalışmalarına başlanacak olan ürün borsalarının kurulması ile ülkemizde tarımsal ürünlerin pazarlanmasında yeni bir dönem başlayacak.” Kayıplar kalkacak“Bu sistemle tarım ürünlerine dayalı ticareti kolaylaşacak, depolanmadan kaynaklanan kalite kayıpları ortadan kalkacak, ürün arzı miktar ve dönemsellik olarak dengelenebilecek, üreticilerin pazarlama kanalları genişleyecektir. Sistem ayrıca, tarım, tarımsal sanayi ve finans sektöründe yeni bir dönemin başlangıcı olacak.”

Haberin Devamı

Essi’den dünyaya güzellik  ihracatıGAZİEMİR’de 16 yıl önce hizmete giren Essi Güzellik Merkezi, dünyanın dört bir yanına güzellik ihraç etmeye hazırlanıyor. Merkez, franchise sistemi ile ağustos ayında Bakülü, ardından Paris ve Tahranlı kadınlarla buluşmak üzere gün sayıyor. Essi Genel Müdürü Zübeyde Nacar, dünyanın birçok değişik noktasında yer almak için çalışmalarına hız verdiklerini belirtti. estetisyenlere iş imkanı Sektörde kullanılan cihazların satış ve kiralanması ile birlikte, verdiği kurslarla sektöre yetkin estetisyenler de kazandırdıklarını belirten Nacar, mezun olan estetisyenlere Essi’nin yeni açılacak olan franchise şubelerinde iş imkanı sunduklarını da söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!