Ekonomi Hattı

Güncelleme Tarihi:

Ekonomi Hattı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2009 22:44

Haberin Devamı

Berk Optik’in yeni mağazası Agora’ya

Eray ARPAŞİN, (DHA)  izmir’in tanınmış gözlük mağazalar zinciri Berk Optik, 8’inci mağazasını Balçova Agora Alışveriş Merkezi’nde hizmete açtı. Şık mağaza dekoru ve modern vitrinleri ile dünyaca ünlü gözlük markalarının yanına kontak lensleri de tüketicinin beğenisine sunan Berk Optik’in Genel Müdürü Levent Pala, teknolojik yatırımlarının Agora mağazasında da yer aldığını, görüntüleme cihazı sayesinde özellikle uzak yakın bir arada olan multifokal camların hatasız monte edildiğini, satış sonrası adrese teslim edilen garanti kartları ile herhangi bir problemde müşteriyi üzmeden sorunu kolayca çözdüklerini belirtti. Yeni şubede açılış nedeni ile güneş gözlüklerinde yüzde 50 indirim fırsatı sunuluyor.

Burda AVM’de yeni mekanlar

Haberin Devamı

BURDA Alışveriş Merkezi, eğlence ve fastfood katıyla da hizmete başladı. Burda marketlerinin artık sadece alışveriş için değil, eğlence ve özel günler için de seçeneek haline geldiği belirtildi. Çarpışan otomobillerden go-kart, atlı karınca, oyun treni ve jetonlu oyuncaklara, pizzadan, köfte, döner, tost, kumpir ve ev yemeklerine her isteğe hitap eden Burda Yaşam Merkezi’nde aileler keyifle alışveriş yaparken, çocuklar artık güvenle oynayabilecekleri bir alana sahip oldu.

Pegasus’un seferleri

PEGASUS Havayolları 25 Ekim’den itibaren izmir seferlerini artırıyor. Günde 9 sefere çıkarılacak izmir uçuşlarının, beşi Sabiha Gökçen, dördü atatürk havalimanı’ndan olacak. Pegasus, yenilenen internet sitesi flypgs.com’dan alınan biletlerde ankara ve izmir’e 39,99 TL’den başlayan fiyatlarla bilet alma imkanı sunuyor.

Yapı sektörü Bodrum’da

Zeynep TURAN, (DHA)YAPI Malzemeleri ve Yapı Yenileme Fuarı 14-17 Ekim tarihleri arasında, sektörü Bodrum’da biraraya getirecek. Tuna Ajans tarafından düzenlenen fuarda, alt yapı ve makine ekipmanları, arıtma sistemleri, aydınlatma ve elektrik ürünleri, balkon kapama sistemleri, banyo - mutfak seramik ve dekorasyon ürünleri, bilgisayar yazılımları, bina içi donatım gibi ürün grupları yer alacak. Kapalı Pazar Yeri’nde düzenlenecek fuara 15 bin kişinin gelmesi bekleniyor. Kaymakam Feridun Cemal Özdemir, Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon’un açacağı fuarda, sektörün 2010 yılı hedefleri ortaya konulacak.

Güney Marmara GESTAŞ’a emanet

Haberin Devamı

Ersan KÜÇÜKKURU, (DHA)TÜRKİYE Denizcilik İşletmeleri’nin (TDİ) özelleştirilmesinin ardından üç yıl önce Çanakkale’de Özel İdare bünyesinde kurulan GESTAŞ şirketi hizmet alanını genişletiyor. Boğazda Çanakkale-Eceabat, Gelibolu Lapseki hatlarında hizmet veren, ayrıca Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada arasında yolcu ve araç taşımacılığı yapan şirket, bundan böyle Güney Marmara’da da hizmet verecek. Müşteri memnuniyeti önemliGESTAŞ Genel Müdürü Hasan Yürükçü, yapılan protokol sonucunda Güney Marmara’da Avşa Belediyesi’ne ait, Marmara Adası-Avşa-Ekinlik-Paşa Limanı-Erdek hattının işletmesini 5 yıl süreyle devraldıklarını açıkladı. Yürükçü, Kuzey Ege’de Gökçeada ve Bozcaada’da verdikleri hizmet sonucunda kazanılan müşteri memnuniyetini Güney Marmara’daki adalarda da gerçekleştirmek istediklerini belirtti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!