EGİAD'dan EXPO tanıtım atağı

Güncelleme Tarihi:

EGİADdan EXPO tanıtım atağı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 30, 2012 15:00

EGE Genç İşadamları Derneği, EXPO 2020 adaylık sürecinde İzmir'in kararlılığını vurgulayan bir çalışma başlattı.

Haberin Devamı

Bu kapsamda çeşitli boylarda binlerce poster ve etiket bastırılarak özel araçlarda, taksilerde, şirket araçları, kitle ulaştırma araçları ve işyerlerinde kullanılmak üzere dağıtılmaya başlandı.
EGİAD Başkanı Temel Aycan Şen, “İzmir'i Seviyoruz, EXPO'yu İstiyoruz sloganıyla hazırladığımız bu çalışma ile EXPO konusunda bir sivil toplum kuruluşu olarak istek ve kararlılığımızı vurgulamayı amaçladık. İzmirlinin EXPO konusundaki heyecanını yakında İzmir'i ziyaret edecek Genel Sekreter Loscarteles ve BIE delegelerine hissettirmek, EXPO bilincini yaygınlaştırmak istiyoruz” dedi. EGİAD Başkanı Şen, Paris'te yapılan başarılı sunumların ve dış tanıtımların çok önemli olduğunu ancak EXPO'nun iç hedef kitlelere ve her şeyden önce İzmir'de yaşayanlara anlatılmasının gerektiğini vurgulayarak “İzmirlilerin bu sürece dahil edilmesi ve tüm paydaşların EXPO konusundaki katkılarının alınması başarıyı getirecektir” dedi.

Haberin Devamı

EGİAD bu dönemde iletişim ve bilişim altyapısını güçlendirmek için yaptığı yatırımlara devam ediyor. EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Temel Aycan Şen, iletişim ve bilişim teknolojilerini derneğin tüm faaliyetlerinde etkin bir biçimde kullandıklarını belirterek “e-dergi, web portalı vb. çalışmalara ek olarak bu ay tüm üye bilgilerini bir mini diske yükleyerek üyelerimizin kullanımına sunduk. Böylece üyelerin iletişim bilgilerine artık elektronik ortamda ulaşılabilecek. Ayrıca, bir ilke imza atarak cep telefonları için özel bir EGİAD uygulaması yazdırarak EGİAD ile ilgili tüm bilgileri milyonlarca kullanıcıyla paylaşmaya başladık. Bu uygulama ile üyelerimiz birbirlerinin işyerlerini haritada kolayca bulabilecekler ve üyeler arası ticari ilişkilerin geliştirilmesi yönünde önemli bir adım atılmış olacaktır” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!