EGİAD’da ikinci istifa

Güncelleme Tarihi:

EGİAD’da ikinci istifa
Oluşturulma Tarihi: Ekim 28, 2011 00:00

EGE Genç İşadamları Derneği (EGİAD), yönetim kurulu eski başkanı Cemal Elmasoğlu’nun ardından yönetim kurulu eski üyesi Selçuk Borovalı’nın da istifasıyla sarsıldı.

Haberin Devamı

Borovalı konu hakkında konuşmak istemezken, Başkan Temel Aycan Şen yarın (bugün) bir basın toplantısı düzenleyeceklerini söyledi. Şen, “Bu kadar acı ve sıkıntı varken, ekonomi sayfalarında EGİAD’ın başarılı çalışmalarının yer alması gerekirken bu tip aile içi tartışmaların yer almasından üzüntü duyuyorum. Biz çözüm önerimizi ortaya koyduk. Cemal Elmasoğlu’nu da çağırdık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na gelen bugünde birlik yolunda devam etmeliyiz” dedi.

Dalan’dan çağrı

Eski başkanlardan Fatih Dalan ise mevcut Danışma Kurulu Başkanı Oğuz Tatış ve eski dönem danışma kurulu başkanları Kemal Çolakoğlu, Uğur Yüce ve Şinasi Ertan’ın bir araya gelerek EGİAD yönetim kurulu başkanlarıyla toplantı yapılmasını istedi.

İstifaların kendisine intikal etmediğini dile getiren Oğuz Tatış da, “Herkesi daha sakin olmaya davet ediyorum. Olaylarda yanlış gidişat var. Siyasi parti havasına büründük. Bu da üzücü” diye konuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!