Ege'nin pazarları New York Times'ta

Güncelleme Tarihi:

Egenin pazarları New York Timesta
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2013 00:00

ABD’nin en önemli gazetelerinden New York Times, seyahat sayfalarında Ege’nin semt pazarlarına yer verdi.

Haberin Devamı

 Robyn Eckhardt imzalı yazıda, Marmaris’ten Urla’ya Ege Bölgesi’ndeki birçok pazardan izlenimler aktarılıyor. New York’ta eğitim görmüş Türk aşçı Didem Şenol’un “Aegean Flavours” (Ege Tatları) isimli yemek kitabından ilham alarak yola çıkan Eckhardt’ın fotoğraflarla süslü yazısında enginardan şevketi bostana, zeytinyağından kırmızı karidese, Bergama peynirinden çağla bademe zevkle tüketilen Ege lezzetlerine yer verilmiş.

Egenin pazarları New York Timesta

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!