"Duyarlı olmalıyız"

Güncelleme Tarihi:

Duyarlı olmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 26, 2016 14:44

İZMİR Damlacık Lions Kulübü önderliğinde, Kahramanlar ve Çeşme Yarımada Lions Kulüpleri üyelerinin de desteğiyle, sabah saatlerinde, Çeşme'nin en gözde plajlarından olan Ilıca Plajı'na gelerek, çevre duyarlılığına dikkatleri çekmek amacıyla temizlik çalışması yapıldı.

Haberin Devamı

İzmir Damlacık Lions Kulübü Başkanı Hülya Sevtekin, temizlik etkinliği öncesi bir basın açıklaması yaparak, "Çevre bilincini geliştirmek, insanların yaşadıkları çevreyi temiz tutmalarına dikkat çekmek için Ilıca Plajı'nda temizlik yapacağız. Ilıca Plajı'ndaki atıkları toplayacağız. Bu temizlik etkinliğimiz, ilk adım olacak. Ardından Ağustos ayı içerisinde Çeşme Balıkçı Barınağı'nda dalgıçlarla, deniz dibi temizliği etkinliğini gerçekleştireceğiz. Burada yaşadığımız ve çevre kirliliğini gördüğümüz için böyle bir etkinlik yapmak istedik. Her şeyi belediyeden beklemek doğru değil. Bizler de duyarlı olmalıyız. Temiz toplum, temiz çevre için dikkatleri çekmek istiyoruz" diye konuştu.

Duyarlı olmalıyız


Lions Kulüpleri üyeleri, eldivenlerini giyerek, Ilıca Plajı'nda simgesel bir temizlik çalışması yaptı. Temizlik çalışmasına plajdaki bazı vatandaşlar ve çocuklar da katılarak duyarlılıklarını gösterdiler. Çöp poşetlerine toplanan atıklar, plajın kıyısındaki çöp konteynerlerine atıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!