Dünyanın en iyisi ödülü Katmerciler’e

Güncelleme Tarihi:

Dünyanın en iyisi ödülü Katmerciler’e
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2012 00:00

Araç üstü ekipman sektörünün lideri Katmerciler, ‘2011 Faaliyet Raporu’yla kendi kategorisinde ‘Platin’ ödülünü aldı. Şirket dünya sıralamasında 18, Avrupa’da ise 10’uncu oldu.

Haberin Devamı

Türk araç üstü ekipman sektörünün öncü kuruluşlarından Katmerciler,2010’daki faaliyet raporuyla olduğu gibi, 2011 raporuyla da uluslararası bir başarıya imza attı. Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve uluslararası ölçekte “En İyi Faaliyet Raporları”nın belirlendiği yarışmada Katmerciler, “Makine Araç ve Ekipmanları” sektöründe, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da dünyanın en iyisi seçilerek yine “Platin” ödülü kazandı. CC İletişim tarafından hazırlanan rapor, jüri değerlendirmesinde 100 üzerinden 99 puan alma başarısını gösterirken, 5 bin 500 aday arasında genel dünya sıralamasında 18’inci, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde ise 10’uncu oldu. Yarışmaya katılan 20’ye yakın Türk şirketi arasında 2’nci Katmerciler, ayrıca “En Yaratıcı Faaliyet Raporu” kategorisinde Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinin en iyisi seçilerek Platin, dünyada ise Gümüş ödülü almaya hak kazandı.

Haberin Devamı

Hedefe ulaşıldı
Katmerciler Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Genel Müdürü Mehmet Katmerci, Kasım 2010’da halka açılarak İMKB’de işlem görmeye başladıklarını hatırlatarak, “Faaliyet raporlarımızı hazırlarken bir yasal zorunluluğu yerine getiriyor olmakla yetinmeyerek kurumsal duruşumuzun ve anlayışımızın yansıması olacak, vizyonumuzu ortaya koyacak, mesajlarımızın taşıyıcısı olacak çalışmalar yapmayı hedefledik. Alınan ödüller bu hedefe ulaştığımızın kanıtı” dedi.

Çıta yükseliyor
Geçen yıl düzenlenen yarışmada, dünyada 59’uncu, Avrupa, Ortadoğu ve Afrika Bölgesi’nde 29’uncu olduklarını hatırlatan Katmerci, “Bu yıl dünyada 18’inci, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde 10’uncu, ülkemiz şirketleri arasında ise ikinci olarak başarı çıtasını oldukça yükseğe taşımış olduk. Dünyanın ‘en yaratıcı’ raporlarından birisini hazırlamış olmak da ayrı bir gurur kaynağı. Ortaya çıkan sonuç, Katmerciler’in tüm faaliyet alanlarında kaliteye verdiği önemin de bir göstergesidir” diye konuştu.

Gökdelenlere müjde
Katmerciler, hava basınçlı köpüklü söndürme sistemi ‘One Seven’ teknolojisiyle, sektörde bir yeniliğe daha imza attı. Bu teknolojiye sahip itfaiye aracıyla 250 metre yükseklikteki yangınlara dahi müdahale edilebilecek. Araç üstü ekipman sektörünün, otomotiv sektörünün az bilinen ama oldukça yaşamsal alt sektörlerinden birisi olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Dünyanın en iyisi ödülü Katmerciler’e

NELER YER ALIYOR
İtfaiye, çöp arabası, tanker, damper, vidanjör, kurtarma, kanal açma, yol süpürme gibi araç üstü ekipmanların daha sağlıklı, güvenli, temiz ve kaliteli bir yaşam sağlamadaki rolüne dikkat çekilen ve buradan hareketle çocuklarımızın geleceğine yönelik sorumluluğa vurgu yapılan rapor, sıradışı ve etkileyici görsellik ve tasarımıyla da dikkat çekiyor. Araçların ve fonksiyonlarının çocukların gözüyle eğlenceli çizimlerle desteklendiği raporun ön kapağında “Çocuklarımız için değer” mesajına yer verilirken, arka kapakta şu söz yer alıyor:  “Çocukların hayalleri, büyüklerin ise fikirleri vardır. Fikirlerimiz onların hayallerine hizmet etmelidir.”  Raporda, Katmerciler’in 2011 yılı faaliyetleri ve ortaya koyduğu performansın yanı sıra 2015’e yönelik hedeflerine de ayrıntılı olarak yer veriliyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!