Doğa tutkunlarının adresi

Güncelleme Tarihi:

Doğa tutkunlarının adresi
Oluşturulma Tarihi: Mart 19, 2011 21:56

İzmir’in Kemalpaşa İlçesi Yeni Kurudere Köyü’ndeki Pine House Restoran, çam ve çınar ağaçları arasında doğayla başbaşa kalmak isteyenler için eşsiz bir seçenek.

Haberin Devamı

İki yıldır hizmet veren restoranda, büyük şehirlerin gürültüsünden uzak kalıp, dinlenmek isteyen evli çiftler için 10 bungalov da mevcut.Ergül-Kadri Bircan çiftinin işlettiği 13 bin metrekarelik alana kurulu Pine House Restoran, yılın 12 ayı kuş sesleri ve yanındaki dereden akan suyun şakırtısı ve çam ağaçları arasındaki eşsiz doğasıyla konuklarına adeta terapi uyguluyor. Restoran, yemekleriyle de ön plana çıkıyor. Özellikle, turp otu, kuş otu, sarmaşık, baldıran gibi doğada bulunan otlardan yapılan zeytinyağlı ot yemekleri büyük rağbet görüyor. Salatalarda ise kendi yetiştirdikleri organik domates, biber ve mevsimine göre yeşilliklerden yapılıyor. Ekmeği de tandır ateşinde kendileri pişiriyor. Etten vazgeçmem diyerler için ise kavurma köfte, balık gibi alternatiflerde mevcut. Amaçlarının dağ eteğinde kurulu tesisleriyle alternatif turizm imkanı yaratmak olduğunu belirten Kadri Bircan, “Doğa tutkunlarını, fotoğraf çekmeyi sevenleri, çam ormanlarının içinde yürüyüş yapmak isteyen herkesi mekanımıza bekliyoruz” dedi.

Nasıl gidilir

Haberin Devamı

İzmir-Ankara Karayolu Kemalpaşa sapağından girdikten sonra Turgutlu istikametine devam ediliyor. Örnekköy, Armutlu, Ören Köyleri, geçildikten sonra Yiğitler Köyü’ne ulaşılıyor. Yiğitler’in çıkışına doğru Yeni Kurudere, Kamberler istikametine sapıp, 7 kilometre sonra sola girince Pine House’a ulaşılıyor. Telefon, (0232 282 10 52)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!