Derbide tribünler boş kaldı

Güncelleme Tarihi:

Derbide tribünler boş kaldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 11, 2013 01:14

DYO Alsancak Stadı'nda 22 yıl sonra ilk kez bir lig maçında kozlarını paylaşan Altınordu ile Altay'ın randevusuna ilgi beklenenden azdı.

Haberin Devamı

DERBİYİ kapalı tribünden seyreden Altınordulu taraftar, rakip takım sahaya çıkarken alkışlamayı ihmal etmezken, Altaylı taraftarlar ise kırmızı-lacivertlileri ıslıkladı. Yöneticiler arasında ise centilmenlik ruhu alkış topladı. Altınordu Başkan Vekili İbrahim Görücüoğlu, karşılaşma öncesi Altay Başkanı Niyazi Konuşmaz ve yöneticilerinin ellerini teker teker sıkarak, misafirperverliğini gösterdi.

GERİDE bıraktığımız iki haftada Bozüyükspor ve İskenderun DÇ maçlarında ilk 11'i bozmayan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, Altay derbisinde zorunlu değişikliğe gitti. Genç çalıştırıcı hafta içinde sakatlık sorunu yaşayan orta saha oyuncusu Doğan Ateş'in yokluğunda Olgay Coşkun'u sahaya sürdü.

ALTAY'da golcü Şehmus Özer tam 206 gün sonra sahalara döndü. Geçen sezon PTT 1. Lig'de Karşıyaka forması giyen tecrübeli oyuncu, Göztepe derbisinde Hakem Hüseyin Sabancı'ya saldırdıgı gerekçesiyle 14 maçtan men edildi. Sezon başında Altay'a imza atan 33 yaşındaki santrfor, cezasını tamamlar tamamlamaz Teknik Direktör Ümit Kayıhan tarafından Altınordu müsabakasının ilk 11'ine kondu. Şehmus, bu sezon oynanan Eyüp, Diyarbakır BŞB (D), Körfez FK, Nazilli Belediye (D) ve Bugsaş maçlarının yanı sıra Türkiye Kupası'ndaki Yeni Diyarbakır (D) müsabakasında görev alamamıştı.

Haberin Devamı


ALTAY'da Bugsaşspor karşılaşmasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen orta saha oyuncusu Mustafa Cevahir ile yine aynı karşılaşmada dudağı patlayan santrfor Abdulkadir Kuzey, Altınordu derbisine yetişemedi. Teknik Direktör Kayıhan, Mustafa'nın yerine Hüseyin'e şans verirken, dudağına 10 dikiş atılan Abdulkadir'i de riske etmedi.


ALSANCAK Stadı'nda devam eden yenileme çalışmaları protokol tribünün yer değiştirmesine sebep oldu. Protokolde koltukların yenilenmesi nedeniyle her iki takımın yöneticileri de maçı VIP tribününde izlemek zorunda kaldı. Müsabaka oynandığı sırada da Alsancak Stadı'nın dış duvarlarının boyanma çalışmalarına devam edildi.


ALTINORDU'da 30. dakikada kasığına aldığı darbe nedeniyle yerde kalan Halil İbrahim oyuna devam edemedi. Yerini 33. dakikada Mertan'a bırakan 20 yaşındaki oyuncunun kenara gelirken göz yaşlarını tutamadığı görüldü. Taraftarın alkış yağmuruna tuttuğu Halil İbrahim'in son durumu yarın

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!