Dayan Nimet

Güncelleme Tarihi:

Dayan Nimet
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2013 00:00

ANTAKYALI İsmail-Nadire Marmara çiftinin dört kızından en büyüğü olan Nimet, 5 aylıkken sarılıkla başlayan karaciğer yetmezliğine karşı mücadele etmeye devam ediyor.

Haberin Devamı


Aileden ve aile dışından gönüllü donör bulunamadığı için mecburen kadavradan bekleyen Nimet için internette buluşan İzmirli Anneler Grubu seferber oldu ve ona moral vermek için sürpriz doğumgünü partisi düzenledi.

Sürpriz doğumgünü
Bornova Şavkar Arena Kids Kafe’nin hiçbir ücret almadan ev sahipliği yaptığı kutlamaya yine sosyal paylaşım sitesi Nurturia’daki anneler de başlattıkları maddi yardım kampanyası sonucu aldıkları çamaşır makinesi ve kira yardımıyla katıldı. Etkinliğe animatör sağlayarak çocukların Pamuk Prenses’le eğlenmesini sağlayan 4 Team Organizasyon da hiçbir ücret talep etmedi. Hayalkurdum Kitabevi de Nimet’e pek çok kitap hediye etti. Pastaları ise Şekerden Düşler’den Selda Ercan ile Alimece’den Alime Yörük hazırladı. Fotoğraf çekimini Hatice Öktem Kılıçarslan yaptı.

 

Haberin Devamı

Yeniden hastanede
İzmirli Anneler Grubu adına değerlendirme yapan Füsun Sayın, “Birbirinden güzel yürekli annelerimiz sayesinde doğumgünü partisi çok güzel oldu. Nimet ve ailesinin de mutluluğu gözlerinden okunuyordu” dedi. Nimet’in sağlık durumunu yakından takip ettiklerini de kaydeden Sayın, “Nimet maalesef şu an yine rahatsızlandı. Doğumgününden sonra hastaneye yatırıldı. Yaklaşık bir haftadır, tedavisinin sürdüğü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi’nde. Ateşini düşüremiyorlar ve ayakları şişiyor. Şu organ bir an önce bulunmazsa minik organları birer birer sorun çıkarmaya devam edecek. Umuyorum, 2013, Nimet’e beklediği organı getirir” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!