Dar gelirlilere ‘zumba’lı destek

Güncelleme Tarihi:

Dar gelirlilere ‘zumba’lı destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 11, 2014 01:11

KARABAĞLAR Belediyesi tarafından, bilet satışından elde edilecek geliri dar gelirli ailelere aktarılmak üzere, kadınlar için, son yılların moda dansı zumba partisi düzenlendi. Partiye Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm de katıldi.

Haberin Devamı


Uğur Mumcu Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen zumba partisinde, İzmirli Zumbatone Grubu sahne aldı. Zumba eğitmenleri Nursen Akat ve Pelin Çelik eşliğindeki 34 kişiden oluşan grup, partiye katılan kadınlara müzik eşliğinde zumba dansı yaptırdı. 500 kadın, 2 saat boyunca müzik eşliğinde dans ederek hem eğlendi, hem de spor yaptı. Partinin bilet satışlarından elde edilen gelir ise Karabağlar Belediyesi'nin organizasyonu olan Gıda Bankası'na aktarıldı, 250 aile için bir aylık gıda yardım paketi sağlandı.
Partiye katılarak kadınlara sürpriz yapan Başkan Kürüm de bir süre danslara eşlik etmeye çalıştı. Kürüm, organizasyona destek veren Zumbatone Grubu ve eğitmenler Nursen Akat ile Pelin Çelik koordinatörlüğündeki grup ile partiye katılan kadınlara teşekkür etti. Başkan Kürüm, “Bu güzel ve anlamlı organizasyona destek verdiniz. Bizim için çok anlamlı bir organizasyon. Göreve geldiğimizden bu yana sosyal belediyecilik anlayışı ile gelir dağılımındaki adaletsizliğin çözümüne katkı koymak için çeşitli projeler üretiyoruz. Gıda Bankası projemiz de 4 yıldır, her ay 1300 aileye destek oluyor. Bu organizasyon ile bu ay 250 ailenin daha yüzü gülecek. Bu parti, toplumsal adaletsizliğe karşı, hem tepki hem de dayanışma organizasyonu oldu” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!