Cumba Restoran’da şefin tadım mönüsü

Güncelleme Tarihi:

Cumba Restoran’da şefin tadım mönüsü
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2008 20:48

İZMİR Cumba Restoran’da hazırlanan ’Şefin tadım mönüsü’ damak tadına düşkün olanları mekana çekiyor. Restoran sahiplerinden Vehbi Güldoğan, birbirinden özel ve marine süresi 18 güne kadar uzayabilen kırmızı et ürünlerinden oluşan ’Şefin Tadım Mönüsü’nü bir kez tadanın bir daha vazgeçemediğini söyleyerek, "Masaya oturulduğunda verilen sipariş ’Şefin Tadım Mönüsü’ olursa içecekten başka bir şey istemeye gerek kalmıyor. Ekmek ve zeytinyağlı kuru dometesin ardından parmesanlı roka salatası ile başlayan servisi, özel karışım kuzu kıymasının kuzu bonfile ile sarılmasından oluşan saray kebabı takip ediyor. Ardından özel marine edilen, dana buse, kuzu antrikottan yapılan kuzu sırtı geliyor. Midenin rahatlatılması için mevsimine gö- re çilek, kavun, böğürtlen ya da frambuazdan yapılan sorbe, dana antrikottan yapılan dana sırtı ile başlayan ikinci bölüm, Hint soslu kuzu pirzolası ile devam ediyor ve şefin tatlısı ile son buluyor" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!