Çoşku şimdiden başladı

Güncelleme Tarihi:

Çoşku şimdiden başladı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2012 00:00

Karşıyaka'da Cumhuriyet'in 89. yılı kutlamaları erken başladı.

Haberin Devamı


 Atatürk'ün Cumhuriyet'e ilişkin mesajlarından oluşan billboardlarla kenti süsleyen Karşıyaka Belediyesi, 29 Ekim'de de fener alayı ile görkemli bir kutlamaya hazırlanıyor.
Kentin 50 değişik noktasına asılan billboardlarda Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün veciz sözleri ve farklı fotoğrafları yer alıyor. Bu çalışma ile Karşıyaka'da adeta bir sokak sergisi açan Karşıyaka Belediyesi 29 Ekim Pazartesi günü ise bir fener alayı düzenleyecek. Saat 19.30'da Karşıyaka Kaymakamlığı önünden başlayacak olan yürüyüş Anayasa Meydan'ında sona erecek. Meydanda, belediye tarafından hazırlatılan Cumhuriyet filminin gösterimi sonrasında ise görkemli bir havai fişek gösterisi gerçekleştirilecek.
Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, “Cumhuriyetimizin her zamankinden fazla sahip çıkılmaya ihtiyacı var. Ne yazık ki; böylesi bir süreçten geçiyoruz. 29 Ekim coşkumuzu da, kentte bilboard ve afişlerden oluşan bu çalışma ile sokağa taşıdık. Bu ülkenin neden Cumhuriyet'e ihtiyacı olduğunu gelecek nesillere çok iyi anlatmalıyız. Bu nedenle, ben tüm Karşıyakalı hemşerilerimi 29 Ekim'de, saat 19.30'da Kaymakamlık önünde buluşmaya ve Cumhuriyetimiz için yürümeye davet ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Çoşku şimdiden başladı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!