CHP Lideri’ne Denizli ilgisi

Güncelleme Tarihi:

CHP Lideri’ne Denizli ilgisi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 23, 2011 00:00

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün özel bir uçakla Denizli’ye geldi. Çardak Havaalanı’nda coşkuyla karşılanan Kılıçdaroğlu’na sarılan 83 yaşındaki Hatice Dikmen, “Ben Atatürkçüyüm. Atatürk’ü çok seviyorum, seni de çok seviyorum. Hepimize umut oldun” dedi.

Kılıçdaroğlu, partililerle tokalaştıktan sonra otobüse bindi ve alkışlar arasında yaklaşık 100 araçlık bir konvoyla Denizli kent merkezine hareket etti. Çardak ilçesi çıkışında Kılıçdaroğlu yaklaşık 100 kişilik partili grup tarafından “Başbakan Kemal” sloganlarıyla karşılandı. Bunun üzerine otobüsten inen Kılıçdaroğlu, partililerle tokalaştı.
Kılıçdaroğlu’nu taşıyan otobüs yol boyunca sık sık durduruldu.
Alikurt Köyü girişinde, kalabalık bir partili topluluğu Kılıçdaroğlu’nun otobüsten inmesini istedi. Bunu geri çevirmeyen Kılıçdaroğlu, partililerle tokalaştı. Bakkal Mustafa Pala, kendisinin yaptığı dört tekerlekli atv benzeri iki kişilik bir araca genel başkanın binmesini istedi. Kılıçdaroğlu, bu isteği de geri çevirmeyerek aracı bindi ve yaklaşık 10 metre kadar gitti.
Bozkurt İlçesi girişinde de vatandaşlar yol kenarında alkışlarla otobüsü uğurladı.
Honaz İlçesi’ne bağlı Kocabaş beldesine gelindiği sırada, yol kenarında bulunan çiftçiler ve üreticiler genel başkanın bir kez daha araçtan inmesine neden oldu. Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine hediye edilen birer kasa ayva ve narı aldı. Kasadan bir ayva seçen Kılıçdaroğlu, bunu üreticilere göstererek, “Ayvayı Recep bey yiyecek. Ürününüz bereketli olsun” dedi.
Kılıçdaroğlu bu sırada 2 yaşındaki Asil Yusuf Türel’i kucağına alarak öptü. Kılıçdaroğlu, Denizli Sanayi Odası’nın önderliğinde, Organize Sanayi Bölgesi’nde sanayici ve işadamlarıyla biraraya geldi.
Kılıçdaroğlu, Abdülkadir Uslu’nun tekstil fabrikasında işçilerle çorba, orman kebabı, pilav ve salatadan oluşan yemeği yedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!