Güncelleme Tarihi:
Ev yapımı reçetelerle modern dokunuşları birleştirerek doyumsuz lezzetlerle buluşmayı sağlayan, Akdeniz ruhunun birlikte yaşandığı Vamos'ta gerçekleşen buluşmanın ev sahipliğini Kurucu Başkanı Bülent Akgerman üstlendi. Şef Fazlı Kahraman ve ekibi buluşmaya çok özel bir mönü hazırladı. Ahtapoz carpaccio balık üçlemesi ile başlayan gece naneli vinegret soslu enginar salatası, bisk soslu ev yapımı taglitelle ile karides burgunione ile sürdü. Kalamar salteados, narenciye soslu deniz börülcesi ile Ege dil balığı, beyaz şarap sorbe ile verilen küçük molaflambe edilmiş kuşkonmaz, sakız beğendi ile ızgara kuzu sırtı, kırmızı şarapla pişirilmiş elma kremalı armut ile ziyafete son nokta konuldu.
Başkan Bülent Akgerman, sunulan lezzetler ve servis nedeniyle Vamos Gastro Pub İşletmecisi Taylan Güçeli'ye plaket vererek teşekkür etti.