Çakallarla Dans ekibi filmi seyirciyle birlikte izledi

Güncelleme Tarihi:

Çakallarla Dans ekibi filmi seyirciyle birlikte izledi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 12, 2014 01:10

EGE Mizah Festivali kapsamında, Ege Üniversitesi'nde söyleşiye katılan Çakallarla Dans 3 "Sıfır Sıkıntı" filminin oyuncuları Derya Şensoy, Murat Akkoyunlu ve yönetmen Murat Şeker, İzmir'deki Forum Bornava'da 21.00 seansında seyircilere sürpriz yaparak beraber filmi izlediler.

Haberin Devamı

İlk 3 günde 380 bin kişiyle 2014 yılının en iyi açılışını yapan, 4 film arasında yer alan Çakallarla Dans 3 "Sıfır Sıkıntı"nın yönetmeni Murat Şeker "İzmir bizi bizde İzmir'i seviyoruz. Bizi gördüklerindeki şaşkınlıkları, izlerkenki kahkahaları, tepkileri ve film sonrası ilgileri çok memnun etti. Keyifli bir seans oldu" dedi.

Çakallarla Dans ekibi filmi seyirciyle birlikte izledi

Yapımcılığını Sugarworkz & TAFF Pictures'ın yaptığı, senaryosunu Ali Tanrıverdi ve Murat Şeker'in yazdığı, yönetmenliğini Murat Şeker'in üstlendiği sinema filminde arkadaşlarının mutluluğu için her türlü yola başvuran çakalları; yine macera, aksiyon ve kahkaha dolu bir serüven bekliyor. Filmin senaristi ve yönetmeni Murat Şeker, "Sıfır Sıkıntı, isminden anlaşılacağı üzere toplum olarak fazlasıyla gergin olan gündemimize bir nefes olsun diye tasarladığımız yeni filmimizin adı. Çakallarla Dans serisinin üçüncü filmi olan Sıfır Sıkıntı benim senaryo olarak üzerinde en çok çalıştığım film oldu. Senarist arkadaşım Ali Tanrıverdi ile birlikte gerçekten aylarca çalıştık senaryo üzerine. Devam filmi olmasının zorluklarını yenmek için sanki yeni bir film yazıyormuşçasına oluşturduk senaryoyu. Yeni karakterleri, sürprizleri ve aksiyonu bol bir senaryo oldu. Seyircinin de beğeneceğine inanıyorum. Kısacası eğlence devam ediyor, yani Çakallarla dans devam ediyor" dedi.
Çakallarla Dans ekibi filmi seyirciyle birlikte izledi

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!