Çakal 'dehşeti'

Güncelleme Tarihi:

Çakal dehşeti
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 16, 2012 00:00

İzinli çıktığı cezaevine geri dönmeyip, babasının evinin üst katında oturan Yüksel Tıkıroğlu’nu öldüren, polisin takibinden kurtulmak için de ünlü oyuncu Bruce Willis’in başrolünü oynadığı ‘Çakal’ filmindeki gibi saçlarını sarıya boyatan H.K. Bornova’da dehşet gecesi yaşattı.

Haberin Devamı

İzmir Bornova dün gece dehşeti yaşadı. Saat 01.00 sıralarında, Bornova 57’inci Topçu Tugayı Tuğsavul Kışlası karşısındaki minibüsünde seyyar köfte satan 25 yaşındaki Onur Çetinkaya’nın yanına gelen bir kişi, para istedi. Seyyar satıcının olumsuz yanıt vermesi üzerine tartışma çıktı. Gaspçı, yanında bulunan tabancasını çıkartarak, Çetinkaya’yı boğazından, kendisine müdahale etmek isteyen ve yemek molası verdiği için orada bulunduğu öğrenilen kamyon şoförü 33 yaşındaki İsmail Balta’yı da ayağı ile yüzünden yaraladı. Saldırgan yaralıların cüzdanlarını aldıktan sonra, İsmail Balta’ya ait 20 V 7256 plakalı kamyonla Manisa yönüne doğru kaçmaya başladı.

Yaralı yakalandı
Silah sesini duyarak gelen polis, İsmail Balta’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Onur Çetinkaya ise çağırılan ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Takibe alınan zanlı olay yerinden üç kilometre sonra bir yolcu otobüsüne arkadan çarparak durdu. Otobüsten inen şoförle de tartışıp silahla tehdit eden saldırgan, kendisine müdahale etmek isteyen polis ekipleriyle çatışmaya girdi. Kısa süren çatışma sonrasında katil zanlısı karnından vurularak etkisiz hale getirildi.

Haberin Devamı

Çakal filmi gibi
Saldırganın cinayet suçundan girdiği cezaevinden izinli olarak çıkan, ancak bir daha geri dönmeyerek firar eden 29 yaşındaki H.K. olduğu belirlendi. H.K.’nin, 8 gün önce Basmane semtindeki evde, babasıyla tartışırken rasgele ateş ettiği, bu sırada tahta tavanı delen kurşunlardan birinin üst katta uyuyan hurdacı 54 yaşındaki Yüksel Tıkıroğlu’nun boynuna isabet ederek ölümüne neden olduğu ortaya çıktı. Hem cezaevi firarisi olan hem de cinayet işleyen H.K.’nin polisin takibinden kurtulmak için görünüşünü değiştirerek, ünlü Amerikalı oyuncu Bruce Willis’in ‘Çakal’ isimli filmindeki gibi saçlarını sarıya boyattığı ortaya çıktı. Hastanede ameliyata alınan H.K.’nin tedavisi devam ediyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!