Bu hoca çok yahşi

Güncelleme Tarihi:

Bu hoca çok yahşi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 06, 2010 00:00

Antrenörlüğe 4 yıl önce başlayan 35 yaşındaki Biçer, az zamanda çok iş başardı. Maç analisti olarak adım attığı meslekte baş döndüren bir hızla yükselen genç çalıştırıcı, Azerbaycan Premier Ligi’nin önemli kulüplerinden FC Bakü’nün teknik direktörlüğünü yapıyor.

Haberin Devamı

İZMİRLİ teknik direktör Cüneyt Biçer, mesleğe başladıktan yalnızca 4 yıl sonra Azerbaycan Premier Ligi’nin köklü kulüplerinden FC Bakü’nün dümenine geçerek gerçek bir başarı öyküsünün kahramanı oldu. Sezon başında altyapı sorumlusu olarak gittiği FC Bakü’de, Bülent Korkmaz’ın istifası üzerine tam yetki ile teknik direktörlük görevine getirilen 35 yaşındaki Biçer, şampiyonluğun en önemli adaylarından biri haline getirdiği lacivert-beyazlı ekibin Avrupa Kupaları’na katılmasını da büyük ölçüde garantiledi.
Zirve mücadelesi veriyor
- Analist olarak başladığı meslekte önce yardımcı antrenörlüğe, ardından teknik sorumluluğa sıçrayan Biçer, FC Bakü’nün başında çıktığı 6 maçta tek yenilgi aldı. Play-Off’taki ilk iki sınavında Gabala ve İnter ile 1-1 berabere kalan Bakü, daha sonra Hazar’ı 1-0, Karabağ’ı 4-1 mağlup etti. 1-1 sona eren beşinci maçında Neftçi’yi 87. dakika golüyle elinden kaçıran lacivert-beyazlı ekip, son müsabakasında Kabala’ya 1-0 maglup oldu.
Gelecek sezon da kalacak
- Kulüp Başkanı Hafız Mammadov’la gelecek sezon için el sıkışan Cüneyt Biçer, hedefinin ligi zirvede tamamlayıp UEFA Şampiyonlar Ligi’ne katılmak olduğunu belirterek, “Şu anda lider Hazar’ın 3, ikinci İnter’in ise 1 puan gerisinde üçüncü sıradayız. Play-Off’un bitmesine üç maç var. Bu periyotta arayı kapatıp zirveye çıkacağımıza inanıyorum. Ayrıca Azerbaycan Kupası’nda da finale yükselmek için ter döküyoruz. Gelecekteki planlarım arasında bir İzmir takımı ile Süper Lig’de şampiyonluk mücadelesi vermek var” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!