Boşnak gecesinde coştular

Güncelleme Tarihi:

Boşnak gecesinde coştular
Oluşturulma Tarihi: Mart 03, 2015 02:05

İZMİR Bosna- Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Kaya İzmir Termal & Convention'da 20'inci geleneksel dostluk ve dayanışma yemeği düzenledi. Ünlü Boşnak sanatçı Halid Beslic, şarkılarıyla eğlenceye katılan 800 kişiyi coşturdu.

Haberin Devamı

İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneğini Başkanı Abdullah Gül'ün ev sahipliğinde gerçekleşen geceye CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Susam, CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Bosna Hersek Kültür Dernekleri Federasyonu Kurucu Başkanı ve İzmir Bosna Hersek Fahri Konsolosu Kemal Baysak, Bornova Belediye Eski Başkanı Prof. Dr. Kamil Okyay Sındır'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Boşnak gecesinde coştular


İzmir Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneğini Başkanı Abdullah Gül yaptığı konuşmada Türkiye Cumhuriyeti'ne şefkat ve sadakatla bağlı olmaktan gurur duyuyoruz. Geçmişini bilmeyen geleceğini kuramaz. Bu nedenle Boşnak kültürünü ve tarihini yaşatıp gelecek kuşaklara aktarmak için etkinlikler yapıyoruz.

Boşnak gecesinde coştular


Derneğimizde 1500'e yakın üyemiz var. İstanbul, Ankara, Balıkesir, Bursa, Adapazarı ve İzmir'de yaşayan hemşirelerimizle her sene bir araya gelmekten mutluluk duyuyoruz. Nice güzel senelere. 20'inci yılımız kutlu olsun" dedi.

Boşnak gecesinde coştular

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!