Bornova'da Miro zamanı

Güncelleme Tarihi:

Bornovada Miro zamanı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2013 00:00

DRAMALILAR Köşkü Bornova Kent Arşivi ve Müzesi’nde 27 Mayıs’ta açılan ‘Joan Miro’ sergisi, gördüğü yoğun ilgi üzerine 20 Ağustos’a kadar uzatıldı.

Haberin Devamı

 

Dünyaya sürrealizmi sevdiren ressam olarak tanınan Miro’nun 14 Temmuz’da kapanması planlanan “Düşlerimin Rengi” adlı sergisini kaçıranlar, ressamın çılgın ve birbirinden özel resimlerini görebilecek. Pazar dışında her gün açık olan sergi ücretsiz gezilebiliyor.

Soyer'de CAZ MEVSİMİ

2. Uluslararası İzmir Caz Kampı Soyer Kültür Sanat Fabrikası’nda devam ediyor. Dünyaca ünlü caz sanatçılarından oluşan kadro yurt içi ve dışından gelen öğrencilerle buluştu. SKSF Müdürü Mehmet Refik Soyer, “Bu ikinci kampa katılan eğitmenler ve öğrencilerin de çalışmalarıyla müziğe katkıda bulunacaklarına inanıyorum” dedi. Eğitmen-sanatçılardan oluşan Jazz Masters Grubu, her akşam öğrencilerle müzik yaparak çalışmalarını sürdürmekte ve 16 Temmuz akşamı Soyer Kültür Sanat Fabrikası Havuzbaşı’nda da sahne alıp, performans sergileyecekler. ABD’den VSU, Avusturya’dan Grazz Üniversiteleri, İzmir’den Yaşar Üniversitesi ve SKSF’nin ortak girişimi olan Uluslararası Caz Kampı’nda, öğrencilere ayrıca jazz ve vokal dersleri de veriliyor. ? İZMİR, (DHA)

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!