Yaşar ANTER / BODRUM, (DHA)
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2009 00:00
Bodrum’da sekiz yıldır hizmet veren 4 yıldızlı 500 yatak kapasiteli Clup Forever Otel’de iki hafta önce hizmete giren 80 kişilik Bodrum Mutfağı Restoranı’na Hollandalı tur operatörlerinin ilgisi büyük oldu.
TÜRSAB üyesi Nasih Demir, Genel Müdür Mert Sayın ve Oad Reizen Ege Sorumlusu Zeynep Arslan’ın davetlisi olarak 25 tur operatörü, Oad Reizen Tur Operatörü Satış Müdürü Maria Bent ve Hollandalı 50 turist otele konuk oldu. Mercimekli tarhana çorbası, deniz börülcesi, ısırgan otu, kabak çiçeği dolması, taze fasulye, lor peynirli patlıcan haşlaması, keşkek, su böreği, Çökertme kebabı, dondurmalı irmik helvası ve lokmanın yanısıra 70 çeşit Bodrum yemeğinin sunulduğu gecede tur operatörleri ve turistler yemeklere hayran kaldı. Otel genel müdürü ve işletmecisi Mert Sayın da, "Bodrum yemeklerini tanıtmaya ve bu sayede ilçeye daha çok turist çekmeye gayret göstereceğiz. Turistin kalbine giden yol Bodrum yemeklerinden geçecek" dedi.