Bodrum’da dans rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Bodrum’da dans rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 02, 2008 00:00

Uluslararası Latin Dansları Yarışması ve Türkiye Oryantal Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Bayan yarışmacılarseksi kıyafetleriyle de göz kamaştırdı.

TÜRKİYE Dans Sporları Federasyonu (TDSF) tarafından Bodrum’da düzenlenen Uluslararası Latin Dansları Yarışması ve Türkiye Oryantal Şampiyonası renkli görüntülere sahne oldu. Uluslararası Latin Dansları Yarışması’na 18 ülkeden 96 çift katıldı. Bodrum Belediyesi Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda gündüz yapılan elemelerin ardından, 48 çift akşam saatlerinde Bodrum Kalesi’nde yapılan finalde mücadele etti.

Küçükler de vardı

Yerli ve yabancı dansçıların performanslarını TDSF Başkanı Tolga Han Çinkitaş, yönetim kurulu üyelerinden Yonca Evcimik, TDSF Oryantal Asbaşkanı Asena ve dansçı Aytunç Bentürk ile yaklaşık 500 kişi izledi. Bayan yarışmacılar dansları kadar seksi kıyafetleriyle de göz kamaştırdı. Minikler, yıldızlar ve büyükler kategorisinde düzenlenen yarışmada, sporcular paso doble, samba, rumba, cha cha ve jive danslarıyle hünerlerini sergiledi.

Gamze birinci

Türkiye’nin ilk resmi Oryantal Şampiyonası’nda ise TDSF Oryantal Asbaşkanı Asena misafir jüri üyeliği yaptı. 4 yarışmacının finale kaldığı oryantal yarışmada Gamze Şahin birinci oldu. Şahin, kıvrak dansıyla dikkatleri çekti.

Birincilik Rus çifte

Minikler kategorisinde Işınsu Aygördü ve Sinan Özcan, yıldızlar kategorisinde Selin Karaman ve Yüksel Canberk Sayın, büyükler kategorisinde Rus çift Ekaterina İsakovich ve Anton Azanov birinci oldu. İzleyiciler de dansçılara özenip yarışma sonunda tribünlerde dans etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!