Bisikletli Başkan Temel’e hediye makam otomobili

Güncelleme Tarihi:

Bisikletli Başkan Temel’e hediye makam otomobili
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2000 00:00

Haberin Devamı

İNCİRLİOVA'da ‘‘Yemeyeceğiz, yedirmeyeceğiz'' sloganıyla girdiği 18 Nisan seçimlerinde Belediye Başkanlığı'nı kazanan MHP'li Şerif Temel'e Şoförler Odası tarafından otomobil armağan edildi. Temel'in odaya arsa verdiği, şoförlerin de karşılığında jest yaptığı belirtildi.

GÖREVE geldiğinde, makam otomobilini bırakıp, bir firmanın hediye ettiği bisikleti kullanmaya başlayan, gerekçe olarak da, ‘‘Bal börek yemenin zamanı değil. Bu ilçe için otomobil lüks'' diyen Temel, 12.5 milyar lira değerinde son model Opel Vectra otomobil sahibi oldu.

ESNAF Odaları Birliği Başkanı Hulusi Akşit, Temel'e anahtarı teslim etti. Kaymakam Kamil Köten, Emniyet Müdürü Recep Karapınar ve Şöförler Odası Başkanı Zihni Çabuk'un katıldığı törende Akşit ve Aydın Şoförler Odası Başkanı Alaattin Tuncer'e günün anısına plaket verildi.

BELEDİYE Başkanı Temel ‘‘Düğün salonu inşa etmek isteyen odaya eski belediye yönetimi arsa vermiş. Yetmeyince 146 metrekare de ben verdim. Oda da bu otomobili hediye etti. Ancak ben bisikletime binmeye devam edeceğim. Gerektiği zamanlarda otomobili kullanacağım'' diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!