Bir aile yok oldu...

Güncelleme Tarihi:

Bir aile yok oldu...
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2013 14:48

Uşak- Denizli karayolunun Sivaslı İlçesi yakınlarında, TIR’la çarpışan otomobildeki Mehmet Akgül (53) ile oğlu Onat Mustafa Akgül'ün (7) olay yerinde hayatını kaybettikleri kazada ağır yaralı olarak kurtulan ve Uşak Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavileri devam eden Nalan Akgül (57) ve kızı Neva Akgül'den (7) de acı haber geldi.

Haberin Devamı

Geçen pazartesi günü, eşi ve ikiz çocuğuyla Ankara’dan Antalya’ya tatile gitmek için yola çıkan Mehmet Akgül’ün (53) kullandığı 06 MBV 54 plakalı otomobil, Uşak-Sivaslı karayolunun 27’nci kilometresindeki Uzunoluk Mevkii’nde, karşıdan gelen Hasan Okyay yönetimindeki 20 AUP 99 plakalı TIR’la çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Mehmet Akgül ile oğlu Onat Mustafa Akgül (7) olay yerinde hayatını kaybederken, eşi Nalan Akgül (57) ve kızı Neva Akgül (7) ise ağır yaralandı. Kazanın ardından Uşak Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan anne ve kızı da dün akşam saatlerinde Yoğun Bakım Ünitesi'nde yaşam mücadelesini kaybetti.

Anne ve kızın cenazeleri işlemlerin ardından yakınlarına teslim edildi.

Cenazelerin toprağa verilmek üzere Ankara'ya götürüldüğü öğrenildi.

Haberin Devamı

Bir aile yok oldu...

MUTLULUKLARI YEDİ YIL SÜRDÜ

Yıllarca çocuk hasreti çektikten sonra Onat Mustafa ve Neva adını verdikleri ikizlerine kavuşan, Ankara'da Merkez Bankası'ndan emekli olduktan sonra Kuğulu Pasajı'nda antikacılıkla uğraşmaya başlayan Mehmet Akgül ve devlet memurluğundan emekli eşi Nalan Akgül'ün mutluluğu yedi yıl sürdü.

Trafik canavarına kurban giden Akgül ailesinin mutluluğu ise fotoğraflarda kaldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!