Ben sizin Aşk moderatörünüzüm

Güncelleme Tarihi:

Ben sizin Aşk moderatörünüzüm
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2010 00:00

Kuşadası bayramda coştu, Barlar Sokağı başta olmak üzere tüm eğlence mekanları dolup taşarken, Işın Karaca Sürmeli Otel’de, Yıldız Tilbe ise Jade Cabaret’te hayranlarıyla buluştu.

Haberin Devamı

IŞIN Karaca, dans eden hayranlarına “Bu akşam aşk moderatörüyüm. Herkes birbirine sıkı sıkı sarılsın” dedi.Türk pop müziğinin güçlü sesi Işın Karaca, Pamucak sahilindeki Sürmeli Otel’de hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşattı. Dillerden düşmeyen arabesk şarkılar ile yeni albümünden parçalar seslendiren Karaca, şarkı aralarında dans edenlerin birbirilerine daha sıkı sarılması için sürekli uyarıda bulundu.

Uzak durmak yok

Karaca, dans eden hayranlarına, “Ben bu akşam burada aşk moderatörüyüm. Onun için herkes birbirine sıkı sıkıya sarılsın. Uzak durmak yok” diye seslendi. Aldığı “En İyi Pop Kadın Şarkıcı” ve “En İyi Yorumcu” ödülleriyle Türk pop müziğinin başarılı isimlerinden biri olan Işın Karaca, arabesk kraliçesi lakabını çok sevdiğini ve kendine yakıştığını belirtti. Işın Karaca, bir ara sahneyi vokalisti Uğur Akyürek’e bırakarak kendi vokalistlik yaptı. Arabesk söyleyen ve oryantal dansıyla sevenlerini büyüleyen Karaca, davul şovunu da unutmadı. Hayranlarının masalarına giderek şarkı söyleyen ve objektiflere poz veren Karaca, performansıyla göz doldurdu.

Haberin Devamı

Tilbe’ye gençler çok ilgi gösterdi

Kuşadası’nın en gözde mekanlarından Jade Caberet’te sevilen şarkıcılardan Yıldız Tilbe sahne aldı. Gençlerin büyük ilgi gösterdiği Tilbe, kendine özgü danslarıyla herkesi coştururdu. Hayranları Tilbe’nin kıyafetini beğenirken, konserde ayağı alçılı bir kadın hayranı dikkat çekti. Alçılı ayağıyla Tilbe’yi dinlemeye gelen hayranı, gönlünce eğlendi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!