Başkan mesaj gönderdi

Güncelleme Tarihi:

Başkan mesaj gönderdi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2013 00:00

Karşıyaka’da Cihan Büyükoral başkanlığındaki yönetimin 11 Ocak’ta olağanüstü genel kurul kararı almasının ardından belirsizlik sürüyor.

Haberin Devamı

Onursal Başkan Selçuk Yaşar’ın, “Birleşin” çağrısında bulunduğu açıklandı. Rahatsızlığı nedeniyle evinde dinlenen Yaşar’la telefonda görüştüğünü belirten Divan Başkanı Tahir Türetken, “Selçuk Bey, ‘Her ay düzenli para lazım. Desteği sürdüreceğim. Ancak senin de muhtemel adayları birleştirmen lazım’ dedi. Zor dönemde camianın kenetlenmesini istedi” şeklinde konuştu.

TÜRETKEN, alacakları ödenmediği için serbest kalma noktasına gelen futbolcular ve menajerleriyle görüşüp, cuma gününe kadar süre aldıklarını sözlerine ekledi. Selçuk Yaşar’dan gelen mesaj üzerine, muhalefetin adayı olarak ön plana çıkan Fatih Diniz bekleme kararı aldı. Ancak Başkan Cihan Büyükoral’ın, kendisine muhalefet yapan grupla bir araya gelmeyi düşünmediği öne sürüldü. Taraftarlar Derneği ise, tekrar aday olma sinyalleri veren Başkan Büyükoral’a güvenmediklerini açıklayarak, susma kararı aldı.

Haberin Devamı

Kamp sancılı başladı

Kongreye kilitlenen Karşıyaka’nın, Antalya kampı sancılı başladı. TFF’ye başvuran isimlerden Onur Akbay, Orhan, Adnan, Cemil ve kadro dışı bırakılan Fatih ile gözden çıkarılan Emre, Mehmet Türkmehmet, Mehmet Ali ve Murat kampa gitmedi. Taha, Ahmet, Caner, Erdi Öner, Recep, Necati, Erdi, Mustafa ve Ufuk ise İzmir’den teknik kadroyla birlikte hareket etti. Sercan, Onur Türk, Muharrem ve Ersin’in İstanbul’dan geleceği açıklandı. Banahene ve Makukula’nın hafta sonunda Antalya’da olması beklenirken, Dalmat’dan ise haber yok.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!