Başarılı karateciden Kocadon'a ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Başarılı karateciden Kocadona ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Nisan 30, 2014 01:33

CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Erzincan'da 27 ilden 163 sporcunun katılımıyla yapılan Türkiye Okullararası Karate Şampiyonası'nda üçüncü olarak bronz madalya kazanan Fırat Çetin'i ağırladı. Kocadon başarılı karateciyi tebrik ederek, çeyrek altın hediye etti.

Haberin Devamı

Türkiye Okullararası Karate Şampiyonası'nda üçüncü olan Merter Anadolu Lisesi 9'uncu sınıf Öğrencisi Fırat Çetin (15), annesi Songül Çetin ve Merter Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Faruk Hoşdoğdu ile birlikte Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'u makamında ziyaret etti. Başarılı karateci Çetin'i tebrik eden Başkan Kocadon sporcuya başarılarının devamını dileyerek, çeyrek altın hediye etti.

Merter Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ömer Faruk Hoşdoğdu, Fırat Çetin'in sporda olduğu gibi derslerinde de başarılı olduğunu belirterek "Spordaki bu başarısı ile bizi de gururlandırdı. Ailesine ve öğretmenlerine desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İlçelerde sporculara yöneticilerin destekleri çok çok önemli" dedi. Çetin'in ayrıca İstanbul Open Karate Turnuvası'nda üçüncülüğü, İlçelerarası Karate Şampiyonası'nda birincilik ve Türkiye Bölgelerarası Yarı Finalleri'nde de ikinciliği olduğu belirtildi.



Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!